Gucci ailesinden Ridley Scott'ın yeni filmine tepki: "Büyükbabamız Al Pacino'dan daha yakışıklı"

Gucci ailesi ünlü yönetmenin merakla beklenen yeni filmini, aile üyelerinin doğru biçimde tasvir edilmemesi nedeniyle eleştirdi

Al Pacino'nun da kadrosunda yer aldığı filmin başrollerinde Adam Driver ve Lady Gaga bulunuyor (AP)

Moda dünyasının meşhur Gucci ailesi, Ridley Scott'ın aileyi konu alacak yeni filminde Al Pacino'nun yer almasına tepki gösterdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre Scott'ın yeni projesi 1990'ların ortasında aile içinde patlak veren karmaşaya odaklanıyor. Patrizia Reggiani, eşi Maurizio Gucci'yi öldürmesi için bir katil kiralamıştı. Reggiani 1998'de planladığı cinayet nedeniyle hapis cezasına çarptırılmıştı.

Ancak görünüşe göre film pek çok kişiyi heyecanlandırırken aileyi rahatsız etmiş. Moda markasının kurucusu Guccio Gucci'nin torunlarının çocuklarından biri olan Patrizia Gucci, filmin kâr elde etmek amacıyla ailenin yaşadıklarını işlediğini düşünüyor.

Gucci ayrıca Al Pacino'nun iyi bir tercih olmadığını şu ifadelerle belirtiyor:

Büyükbabam tüm Gucciler gibi çok yakışıklı bir adamdı. Uzun, mavi gözlü ve çok zarifti. Onu hiç de uzun olmayan Al Pacino canlandırıyor ve bu onu şişman, favorili ve gerçekten çirkin gösteriyor. Bu utanç verici çünkü Pacino, büyükbabama hiç benzemiyor.

Gucci, AP'ye yaptığı açıklamada ayrıca şu ifadeleri kullandı:

Gerçekten hayal kırıklığına uğradık. Ailem adına konuşuyorum. Hollywood sisteminin gelirini artırmak, kâr elde etmek için ailenin kimliğini çalıyorlar. Ailemizin bir kimliği, mahremiyeti var. Her şey hakkında konuşabiliriz ama aşılamayacak bir sınır da var.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, AP

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU