Brad Pitt dişçiden tekerlekli sandalyeyle çıktı

Ünlü oyuncu 25 Nisan'da düzenlenecek Akademi Ödülleri töreninde sunuculardan biri olacak

Pitt, Quentin Tarantino'nun yönetmenliğini yaptığı Bir Zamanlar... Hollywood'da filmiyle "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" Oscar ödülünü kazanmıştı (AP)

Hollywood yıldızı Brad Pitt, çarşamba ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Beverly Hills şehrinde bir tıp merkezinden tekerlekli sandalyeyle çıkarken görüntülendi. 

Page Six'e konuşan kaynaklardan biri, ünlü oyuncunun önemli bir sağlık sıkıntısının olmadığını ve yalnızca dişçiye gittiğini belirtti. 

Siyah bir kapüşonlu ve gri pantolon giydiği görülen Pitt'e korumasının refakat ettiği aktarıldı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kısa süre önce Pitt'in, Harrison Ford, Halle Berry ve Reese Witherspoon'la birlikte 25 Nisan'da düzenlenecek Akademi Ödülleri törenini sunacak ekipte yer aldığı duyurulmuştu. Bu yüzden ünlü aktör muhtemelen tören öncesinde görünüşünü mükemmelleştirmek istiyor.

Öte yandan Pitt halihazırda 2016'da ayrıldığı eski eşi Angelina Jolie'yle karşı karşıya olduğu hukuki süreçle de sık sık gündeme geliyor. 

 

 

 

 

Mirror'ın bildirdiğine göre Jolie geçen yıl Vogue dergisine verdiği röportajda şu ifadeleri kullanmıştı:

Ailemin iyiliği için ayrıldım. Doğru bir karardı. Ailemin iyileşmesine odaklanmayı sürdürüyorum. Bazıları benim sessizliğimden faydalandı, çocuklar medyada kendilerine dair yalanlar görüyor ama onlara kendileri hakkındaki gerçeği bildiklerini hatırlatıyorum.

İkili 10 yıl ilişkilerinin ardından 2014'te evlenmişti. Jolie, yaşadıkları uzlaşmazlıklar nedeniyle 2016'da boşanma davası açmıştı. 

 

Independent Türkçe, Page Six, Mirror

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU