Justin Bieber, Hailey'le evliliğinin ilk yılının "gerçekten zor" geçtiğini söyledi

Şarkıcı, çiftin 2018'deki evliliği sonrasında "ince buz" üstündeymiş gibi hissettiğini belirtti

(Instagram/Hailey Baldwin)

Evliliklerinin ilk yılında kendisi ve eşi Hailey Bieber'ın karşılaştığı zorluklar hakkında konuşan Justin Bieber, o dönem aralarında "tam bir güven eksikliği" olduğunu açıkladı.

Modelle Eylül 2018'de evlenen ve bir sene sonra daha büyük ikinci bir düğün düzenleyen 27 yaşındaki şarkıcı, GQ'yla yeni röportajında çift olarak yaşadıkları iniş çıkışları samimiyetle anlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bieber, "Travma olaylarına kadar uzanan çok fazla şey sebebiyle evliliğin ilk yılı çok zordu. Tam bir güven eksikliği vardı" dedi.

Korkutucu olması sebebiyle birlikte olduğunuz kişiye itiraf etmek istemediğiniz tüm bu şeyler vardı. 'Korkuyorum' diyerek onları korkutmak istemezsiniz.

Bieber'a göre kendi geçmişine dair korkuları, evliliğinin ilk yılının çoğunu "ince buz" üzerinde geçirmesine yol açtı.

Şarkıcı daha önce, o dönem 24 yaşında olan modelle ilişkilerinin başlangıcında, şimdi eşi olan sevgilisine kariyeri ve hayattaki konumu sebebiyle kendisine sadık kalamayacağını söylediğini açıklamıştı.

Zane Lowe'un Şubat 2020'de Apple Music için Bieber'la yaptığı mülakatta şarkıcı, "Geçmişte bunu yaptığım noktadaydım ve sadece ona karşı dürüst oldum" demişti.

Şöyle söyledim: Sadık olacak ve istediğim tüm bu şeyleri yerine getirecek konumda değilim, sadece henüz o noktada değildim."

Ancak Peaches şarkısıyla ünlü Bieber, GQ'ya her zaman evlenmeye "mecbur edildiğini" hissettiğini ancak aynı zamanda evliliğin kendisinin "arzusu" olduğunu düşündüğünü de kaydetti.

Bieber, nihai evliliği için "Bunun benim arzum olduğunu hissettim. Sadece evlenmek, bebek sahibi olmak ve tüm bu şeyleri yapmak için" dedi.

Çiftin ilişkisi evliliğin ilk yılından bu yana gelişirken, Bieber birlikte anılar üreteceği ve seveceği birine sahip olmanın "güzel" olduğunu düşündüğünü açıkladı.

Bir çift olarak, bir aile olarak bu anları üretiyoruz, bu anıları inşa ediyoruz. Sabırsızlıkla beklediğimiz şeyler olması güzel bir şey. Öncesinde hayatımda sabırsızlıkla beklediğim bu şey yoktu. Ev yaşamım istikrarsızdı. Sanki ev hayatım yokmuş gibiydi. Benim için önemli bir başkası yoktu. Sevecek birine sahip değildim. Kendimi adayabileceğim kimse yoktu. Ama şimdi ona sahibim.

Öte yandan, çocuk sahibi olmak için beklediklerini söyleyen Bieber, "eninde sonunda" çocuk sahibi olacaklarını doğruladı.

2016'da beraber olmaya başlayan çift, ikinci düğünlerini Eylül 2019'da Güney Karolina'daki Bluffton'da düzenlemişti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU