The Walking Dead yıldızı: Dizi beni pandemiye hazırlamadı

Ünlü yapım zombi kıyameti sırasında dünyada yaşanacak olası senaryoları işliyor

Yeun'un canlandırdığı Glenn, Negan'ın onu korkunç biçimde öldürmesiyle diziye veda etmişti (AMC)

The Walking Dead'de canlandırdığı Glenn Rhee karakteriyle önemli bir hayran kitlesi oluşturan Steven Yeun, zombi salgınını konu alan dizinin kendisini Kovid-19 pandemisine hazırlamadığını söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü oyuncunun hayranları 6 sezon boyunca zombilerle boğuşan, maceradan maceraya atılan Yeun'un muhtemelen epey deneyimli olduğunu düşünecektir. Ancak görünüşe göre durum pek de öyle değil.

Comicbook'un haberine göre ABD'li ünlü komedyen Conan O'Brien'ın programına katılan Yeun şu ifadeleri kullandı:

Şanslı kişilerden biriyim, bir evimiz var, bir aileye sahibim ve hepsi çok güzel, tüm bu güzel şeylere sahibiz. Ancak pandeminin çılgınca yanı, savaş alanınızın kendiniz olması, ne demek istediğimi anlıyor musunuz? Bu süre zarfında kim olduğunuzu öğrenmeniz gerekir ve orada temizleyecek çok fazla şey var.

Yeun şakayla karışık biçimde eğer eşi işleri yoluna koymasaydı muhtemelen ölmüş olacağını söyledi. 

Ünlü oyuncu herkesin panik halinde olduğu sırada diziden esinlenerek neler yapabileceğini düşündüğünü ancak bunun işe yaramadığını şu şekilde anlattı:

Bunların hiçbirini düşünmedim. 'Ne yapıyorum ben?' diye düşündüm. Ve tek söylediğim, 'hepimiz öleceğiz' oldu.

Dizide Maggie karakterini canlandıran Lauren Cohan daha önce The Walking Dead'in senaristlerinin koronavirüs pandemisinden esinlenerek birkaç şey ekleyeceğine dair ipucu vermişti:

Bu yıl böyle bir ortamın olabileceğini söylemek istiyorum. Belki o kadar açık bir biçimde değil ama yazarlarımız dünyanın diziyi etkilemesine izin vermek için kesinlikle fırsatı değerlendiriyor. Her zaman değerlendirdiler fakat bu yılın heyecan verici olacağını hissediyorum.

 

Independent Türkçe, Comicbook, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU