Disneyland, uzun ertelemelerin ardından Avengers Kampüsü'nü açıyor

Neredeyse bir yılın ardından Avengers tema parkı ziyarete açılacak

Avengers: Sonsuzluk Savaşı'ndaki Doctor Strange ve Iron Man (Disney/Marvel)

Pandemi nedeniyle bir yıl süren kapanmanın ardından Walt Disney Şirketi ve Marvel Studios, uzun süredir beklenen Avengers tema parkının, Disney'e ait Kaliforniya Macera Parkı'nda 4 Haziran'da açılacağını duyurdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel Entertainment, Twitter'dan şu açıklamayı yaptı:

Yeni ekipler, bir sonraki göreviniz için kuşanın. Avengers Kampüsü, 4 Haziran 2021'de Disneyland'deki Disney Kaliforniya Macera Parkı'nda açılıyor!

Disneyland'in ek tema parkının aslında Temmuz 2020'de açılması planlanıyordu fakat Kovid-19 nedeniyle kapatılmak durumunda kaldı.

Eğlence devinin parklarla ilgili birimlerini yöneten Josh D’Amaro, bir sunumda "Şirketimiz için zorlu ve dönüştürücü bir yıl oldu" dedi.

"Bu kapanma bize planlanmış geliştirmelerimizi hızlandırma fırsatı da verdi" diye ekleyen D'Amaro, "Disneyland deneyimi müşterilerin alıştığından çok daha farklı olacak" ifadelerini de kullandı. 

Disneyland Resort Başkanı Ken Potrock bir açıklamada "Disney Kaliforniya Macera Parkı'nda süper kahramanlara adanmış ilk yer olan Avengers Kampüsü'nde konuklarımızı yakında ağırlayacak olmaktan çok heyecan duyuyoruz" dedi.

Potrock sözlerini şöyle sürdürdü:

Her yaştan ziyaretçiler kendi güçlerini bulabilecek ve oyuncu ekibindeki mensuplarımız bir araya gelerek bu özel anları ve hatıraları oluşturacak.

Ziyaretçilerin bilet alıp oyuncaklara binmek ve yiyecek siparişi vermek için sıra beklediği normal düzen değişti. Dahası, Hızlı Geçiş ve yıllık geçiş sistemleri de "rafa kalktı".


Avengers Kampüsü, ziyaretçileri Marvel Sinematik Evreni'nin (MCU) içine çekmeyi hedefleyen Örümcek Adam (Spider-Man) Macerası dönme dolabı veya Galaksinin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy) serbest düşüş platformu gibi temalı aletler, restoranlar, hediyelik eşya dükkanları ve fotoğraf çekilme fırsatları sunacak.

Marvel Studios'un temsilcisi Dave Bushore "Avengers Kampüsü hayranların ve ziyaretçilerin en sonunda sevdikleri bu evrene adım atabileceği ve gözde kahramanlarından bazılarıyla yan yana olabileceği bir yer olacak" dedi.
 

ezgif-2-90f615f3c111.jpg

Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Marvel Studios)


Bushore sözlerine şöyle devam etti:

Avengers Kampüsü'nün bünyesindeki iyimserlik, bu sıradışı karakterlerin sahip olduğu farklılıklar, güç ve ekip çalışmasını yakalıyor ve şimdi bu karakterler dünyanın dört bir yanından herkesi tek bir yön gösterici ilke altında toplamak için bir araya geliyor: Birlikte daha güçlüyüz.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Umut Can Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU