The Walking Dead anketi, Negan'a odaklanacak yeni bir dizinin düşünüldüğüne işaret ediyor

AMC, "Here's Negan" bölümünün ardından hayranların yeni bir Negan dizisine dair düşüncelerini sordu

Negan'ı canlandıran Jeffrey Dean Morgan, 11. sezonda oğlunun da ekibe katılacağını açıklamıştı (AMC)

The Walking Dead'in yayımlandığı AMC kanalı, 10. sezonda Negan'a odaklanan "Here's Negan" bölümünün ardından hayranların Negan spinoff'una ilgi duyup duymadığını araştırıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in bildirdiğine göre AMC Networks'ün aylık anketi olan AMC Popular Culturists, The Walking Dead izleyicilerine 10. sezonun 22. bölümünün yayımlanmasından sonra Negan'a odaklanacak bir spinoff'la ilgilenip ilgilenmediğini sordu. 

Yalnızca söz konusu anketler aracılığıyla geri bildirim vermek için kayıtlı AMC izleyicilerine sunulan anket, katılımcılardan ilgili içerikleri en çok ilgi duyduklarından en az ilgi duyduklarına doğru sıralamasını istedi. Seçenekler arasında mini dizi, devam eden diziler ve ek bölümler yer alıyordu. 

Anket izleyicilere "Rick'in grubuyla tanışmadan önce Negan'ın geçmişini ele alacak ek bölümler veya dizilerle" ilgilenip ilgilenmediği sorusunu yöneltti.

Eğer gerçekleşirse Negan dizisi evrende geçen tek spinoff olmayacak. Halihazırda yayımlanmaya devam eden Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond'un yanı sıra Daryl ve Carol'a odaklanacak başka bir dizi daha hazırlanacak. Bununla birlikte Tales of Walking Dead ve Rick Grimes'ın merkezinde yer alacağı film de evrenden geçecek yapımlar arasında. 

"Here's Negan" bölümünün izleyenlerin epey ilgisini çekmesi yeni bir spinoff'un muhtemel olduğu anlamına geliyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU