İspanyol dublajcıdan "Yeni Örümcek-Adam'da Tobey Maguire oynayacak" sinyali

Ses sanatçısı Sony'nin kendisiyle temasa geçtiğini öne sürdü

Önceki Spider-Man yapımında yer alan İspanyol seslendirme sanatçısı yeni filmle ilgili bir bilgiyi açığa vurmuş olabilir.

Spider-Man: No Way Home (Spider-Man: Eve Dönüş Yok) Aralık 2021'de vizyona girecek ve geçen yıl filmin prodüksiyonunun başlamasından bu yana yapımın hikayesine ilişkin dedikodu kazanları kaynamaya devam ediyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyuncu kadrosuna dair duyurular, set fotoğrafları ve başrol Tom Holland'ın gizemli açıklamaları hayranları filmin Spider-Man'in önceki filmlerinde yer alan ölü ve canlı bir dizi karakteri içeren çoklu evrenin canlı çekimi olacağına inanmaya itti.

Marvel Sinematik Evreni (MCU) dışındaki önceki Spider-Man filmlerinde kötü kahraman rollerinde yer alan Alfred Molina ve Jamie Foxx 'ın ikisinin birden filmin kadrosuna dahil olması bunu doğrularken film serisinde Holland'ın yanı sıra Tobey Maguire veya Andrew Garfield'ın ağ atan kahramanın kendi canlandırdıkları versiyonlarıyla yer alıp almayacağına dair resmi bir açıklama yok.

Ancak şimdi en azından biri filmde yer alacak gibi görünüyor. İspanyol dublaj sanatçısı Roger Pera'ya göre, Sony yeni filmde seslendirme yapması için kendisiyle temasa geçti. Pera, Sam Raimi filmlerinde Maguire'ın oynadığı karakterin İspanyolca sesiydi.

 

marvel.jpg

Görünüşe göre yeni "Örümcek Adam" filminde Tobey Maguire nihayet Tom Holland'a katılacak (Marvel Stüdyoları)

 

El Sótano del Planet isimli podcaste konuşan ve özel olarak Spider-Man veya Maguire isimlerinden bahsetmeyen Pera'ya şu soruldu:

Yakın zamanda, gelecek bir Spider-Man filminde dublaj yapmak zorunda olup olmadığınızı biliyor musunuz?

Pera soruyu şöyle yanıtladı:

Şöyle düşündüğüm bir an oldu: Bu sahte. Ancak evet, bu gerçekleşecek. Ne zaman olacağını bilmiyorum ama üzerinde çalışacağız.

Bu ilişkiyi yakalayan Twitter kullanıcısı @cebapuerta, röportajın önce silindiğini, ardından da bu sözlerin kayıttan silinerek yeniden yüklendiğini belirtti.

Hayranlar aynı zamanda No Way Home'un logosunun ortaya çıkmasının ardından Sony'nin Oscar kazanan Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde (Spider-Man: Into the Spider-Verse) filminde Shameik Moore'un seslendirdiği çizgi karakter Miles Morales'in bir biçimde yer alacağına inanıyor. 

Filmin ismi Porto Riko'nun haritadaki şeklinin içine yerleştirilmiş gibi duruyor. Söz konusu filmde Morales, Afro-Amerikan ve Porto Riko kökenliydi.

Spider-Man: No Way Home sinemalarda 17 Aralık 2021'de vizyona girecek.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Umut Can Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU