BTS, Dynamite'ın kamera arkasını gözler önüne serdi

Grubun paylaştığı yeni görüntüler izlenme rekorları kıran klibin kamera arkasında yaşananları açığa çıkardı

Dynamite yayımlandığı dönemde büyük bir yankı uyandırmıştı (Twitter/@bts_bighit) 

Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS'in paylaştığı yeni video YouTube'da izlenme rekoru kıran Dynamite'ın kamera arkası hazırlıklarını ortaya çıkardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hindustan Times'ın haberine göre yeni videoda grubun üyeleri RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V ve Jungkook, Grammy Ödülleri'nde En İyi Pop İkili/Grup Performansı dalında aday gösterilen Dynamite'ın koreografisini hazırlıyor.

Ağustos 2020'de yayımlanan Dynamite, grubun sözleri tamamen İngilizce olan ilk şarkısıydı. 

Söz konusu videoda BTS, üç ayrı alt gruba ayrılıyor. Suga, Jimin ve Jungkook bir arada dururken RM ve Jin ayrı bir ekip oldu. Öte yandan grubun dans konusunda öne çıkan üyesi J-Hope da V'yle eşleşti. 

Üyeler kısa videoda şarkı için hazırladıkları koreografinin adımlamalarını çalışıyor. 

 

 

Dynamite klibi YouTube'da paylaşıldıktan sadece yarım saat sonra 12 milyon izleyiciye ulaşmıştı. Şarkının yayımlandığı dönem Metro'ya konuşan grubun üyelerinden Suga şu ifadeleri kullanmıştı:

Dynamite çok eğlenceli ve neşeli bir disko şarkısı. Mutluluk ve güven mesajı veriyor. Çok parıltılı ve neşeli, bu yüzden bir çok insanın bu şarkıda dans edebileceğinden eminim. Çok eğlenceli bir şarkı.

BTS'in lideri RM ise şunları söylemişti:

Dynamite'ın yayımlanması hiç de planlarımız arasında yer almıyordu. Albümümüz üzerinde çalışıyorduk ve onu bu yılın ikinci yarısında yayımlamayı planlıyorduk. Albüm hazırlığı yaparken, pek çok şarkının kaydını alırsınız. Dynamite'la böyle karşılaştık. Ve duyar duymaz da gerçekten eğlenceli ve ilgi çekici olduğunu düşündük. Gerçekten denemek istediğimiz bir şarkıydı.

 

Independent Türkçe, Hindustan Times, Metro

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU