Sophie Turner, eşi Joe Jonas hakkında olduğu söylenen Taylor Swift şarkısına tepki gösterdi

"Fena bir dans parçası DEĞİL"

Taylor Swift, 11 Grammy ödülü sahibi (Fotoğraflar: Reuters)

Sophie Turner, Taylor Swift'in tozlu raflardan çıkan ve Turner'in eşi (Swift'in eski sevgilisi) Joe Jonas hakkında olduğu söylenen yeni şarkısı "Mr. Perfectly Fine"a (Bay Mükemmel İyi) dair düşüncelerini paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Parçaya Instagram üzerinden tepki gösteren Game of Thrones oyuncusu, "Fena bir dans parçası DEĞİL" dedi.

Swift çarşamba günü yakında piyasaya çıkacak albümü "Fearless - Taylor's Version"da (Korkusuz - Taylor Versiyonu) yer alan yeni şarkısını yayımlayarak hayranlarını şaşırtmıştı. Albüm, Swift'in 2008 albümündeki parçaların yeniden kayıtları ve ayrıca o dönem yazılmasına karşın hiç yayımlanmamış birkaç şarkıdan oluşuyor.

 

 

Swift şarkıyı yayımlarken, Twitter hesabından "2020'deki ben: Hayat sakin, dramdan kaçınmak için kurguya dayalı şarkılar yazıyor, gayet büyümüş hissediyorum" mesajını paylaştı.

Tozlu raflardan çıkan 2008 müziğim, bir goblinin sesiyle: "BAY MÜKEMMEL İYİİİİYİ YAYIIMMLAAAAA'.

Swift, şarkısında "Merhaba, Bay Mükemmel İyi" diyor.

Benimkini kırdıktan sonra kalbin nasıl?/ Bay her zaman doğru yerde doğru zamanda, bebek / Merhaba, Bay gelişigüzel acımasız davranan / Bay her şeyin etrafında döndüğü sen / Vedandan beri ben Bayan sefalet / Ve sen Bay mükemmel iyisin.

Hayranları, şarkının Swift ve Jonas ayrılığından ilham aldığını düşünmeye başlaması sonrası "Joe Jonas" Twitter'da trend oldu (çift, Swift'in orijinal Fearless albümü için şarkı yazdığı dönemde, 2008'de Temmuz'dan Ekim'e kadar birlikteydi).

Halihazırda Swift, kayıt haklarının eski plak şirketi Big Machine tarafından satılması sonrası 2017'deki Reputation'a kadar olan tüm albümlerini tekrar kaydediyor.

Ünlü şarkıcı, projeden iki parçayı çoktan yayımladı: "Love Story"nin güncellenmiş versiyonu ve "You All Over Me"nin Maren Morris'in yer aldığı versiyonu.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU