James Gunn: Galaksinin Koruyucuları 3 devasa olacak

"Galaksi bütün bu sihir için yeterince büyük mü emin değilim"

Filmin 2023'te vizyona girmesi planlanıyor (Marvel)

Marvel Sinematik Evreni'nin sevilen serisi Galaksinin Koruyucuları'nın (Guardians of the Galaxy) yönetmeni James Gunn, serinin yeni filmi hakkında konuştu.

Elli dört yaşındaki Gunn, merakla beklenen Galaksinin Koruyucuları 3'ün "devasa" olacağını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

5 Nisan'da Twitter'da bir kullanıcı, Gunn'ın Galaksinin Koruyucuları hakkında "en azından ufak" bilgiler vermesini istedi. Ünlü yönetmense şu cevabı verdi:

Tasarımcılarımız ve görsel efekt dahilerimiz dahilerimiz şu anda yeni, fantastik dünyalar ve uzaylılar yaratmakla meşgul. Galaksi bütün bu sihir için yeterince büyük mü emin değilim. Bu film devasa olacak. Heyecanlıyım.

Galaksinin Korucuları 2'nin vizyona girmesinden yaklaşık 4 yıl geçtikten sonra izleyiciler yeni film için sabırsızlanıyor. Zira serinin ilk iki filmini yöneten Gunn, pedofili ve tecavüz konularında geçmişte attığı tweet'ler yüzünden 2018'de üçüncü filmden kovulmuştu. Bunun ardından Marvel hayranları yönetmenin geri dönmesi için imza kampanyası başlatmıştı. Oyuncu kadrosu da Gunn'ı desteklediklerini açıklamıştı.

Gunn ve stüdyo 2019'da tekrar anlaşsa da Galaksinin Koruyucuları 3'te gecikme yaşanmış, Kovid-19 pandemisi sebebiyle bu gecikme uzamıştı.

Bununla birlikte şubat ayının sonlarında yönetmen, söz konusu filmin çekimlerinin bu yıl içinde başlayacağını açıklamıştı. Yönetmen, 4 Nisan'da attığı bir tweet'te bu açıklamasını yineledi.

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, Movieweb, Filmloverss

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU