Bill Murray, yeni Hayalet Avcıları filminin çekimlerinin acı verici olduğunu söyledi

Ünlü oyuncu yeni filmin "gerçekten ilk filmin hissine sahip olduğunu" belirtti

70 yaşındaki Bill Murray, Dr. Peter Venkman'ı canlandıracak (Columbia Pictures)

Deneyimli oyuncu Bill Murray, yeni Hayalet Avcıları (Ghostbusters) filminin çekimlerini anlattı ve bunun "fiziksel olarak acı verici" olduğunu söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Murray pek çok spekülasyonun ardından geçen yıl serinin yeni filmi Hayalet Avcıları Öteki Dünya'da (Ghostbusters: Afterlife) yer alacağını doğrulamıştı. Söz konusu filmin yönetmen koltuğunda Jason Reitman oturuyor. 

Yeni filmle Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver ve Annie Potts da hayranlarıyla tekrar buluşacak. 

Geçen hafta 36. Santa Barbara Film Festivali kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan ünlü oyuncu 1980'li yıllarda serinin ilk iki filminde yer almıştı. 

 

 

Murray bahsi geçen etkinlikle yeni filme dair yönetmenle aralarında geçen diyaloğu şu ifadelerle anlattı:

Beni arayıp, 'Yeni bir Hayalet Avcıları fikrim var. Yıllardır bunu düşünüyorum' dediğini hatırlıyorum. 'Bu ne olabilir ki?' diye düşünmüştüm. Onun çocukluğunu hatırlıyorum. Ama beraber çalıştığım bir başka harika adamla Sihirli Şehir'i (City of Ember) çeken Gil Kenan'la birlikte yazdığı gerçekten ama gerçekten harika bir fikri vardı. İkisi seriyi gerçekten geri getiren bir Hayalet Avcıları filmi yazdı.

Oyuncu konuşmasını çekim sürecini anlatarak sürdürdü:

Zordu, gerçekten zordu. Bu iyi olacağını düşünmemin sebebi. Kısa bir süre içindeydik ama fiziksel olarak acı vericiydi. O çantaları takmak inanılmaz derecede rahatsızdı. Bu filmdeki özel efektlerde yüzünüze gelen çok fazla rüzgar ve toz vardı ve çok fazla oturup sonra tekrar kalkıyorduk. 'Bu ne? Ne yapıyorum?' diye düşündürmüştü. Çok rahatsız ediciydi. 

Yeni filmde Finn Wolfhard, Carrie Coon, Mckenna Grace ve Paul Rudd da yer alacak. Filmin 12 Kasım'da vizyona girmesi bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, NME

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU