Seinfeld'den esinlenen tuhaf korku oyununun fragmanı yayımlandı

Olağandışı oyun, meşhur Seinfeld setlerinin üç boyutlu canlandırmalarını içeriyor

Jerry Seinfeld'in 1990'lardaki popüler sitcomu Seinfeld'den esinlenen yeni bir korku video oyununun fragmanı yayımlandı.

Sinfeld Remastered adlı oyun, Indie stüdyo Rare Bird Games tarafından geliştiriliyor. Oyun, dizinin en meşhur esprilerinden bazılarına birçok göndermede bulunuyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

PlayStation'ın oyun oluşturma platformu Dreams'te bir hayran projesi olarak ortaya çıkan oyun şimdi bağımsız bir PS5 oyunu haline getiriliyor.

Oyunun Dreams'teki orijinal versiyonu oyunculara Jerry ve Kramer'ın daireleri de dahil olmak üzere Seinfeld'deki mekanların üç boyutlu canlandırmalarını keşfetme olanağı tanıyordu.

Tuhaf duyuru fragmanında açıklandığı üzere oyunun güncellenmiş sürümü, aralarında Metal Gear Solid, Spider-Man ve Resident Evil da bulunan başka oyun serilerine göndermelere de yer veriyor.

Popüler kültür referansları ve korku klişelerinin kafa karıştırıcı bir karışımından oluşan fragman, oyunun geliştiricileri tarafından şu ifadelerle paylaşıldı:

Bazılarınız 'Bu Seinfeld korku oyununun olayı ne?' diye soruyordunuz.

Bu bir tatbikat değil. Tamamen üretimdeyiz. Biz sadece ayaktakımı, bir grup Indie geliştiricisiyiz ve bu hayali beklenilenden de başarılı bir şekilde gerçekleştirmemize yardım edebilirseniz çok seviniriz.

 


Oyunun üretimi için bağışlar şu anda bağış toplama sitesi Patreon'da toplanıyor.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU