BTS ses getiren TV performansının kamera arkası görüntülerini paylaştı

Ünlü K-pop grubu program için 5 performans hazırlamıştı

BTS, yeni şarkısı "Film Out"un klibini 2 Nisan'da paylaşmıştı (AFP)

Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS, ABD'li ünlü komedyen Jimmy Fallon'ın programı "The Tonight Show" için hazırladığı performansların kamera arkası görüntülerini paylaştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

BTS'in YouTube hesabında paylaşılan video grubun üyeleri RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V ve Jungkook'nun gerçekleştirdiği 5 performansın perde arkasını gösteriyor. 

Hindustan Times'ın haberine göre grup program için "Home", "Idol", "Mikrokosmos", "Dynamite" ve "Black Swan" şarkılarını seslendirmişti. Söz konusu performanslar programın öncesinde çeşitli yerlerde kaydedilmişti. 

Video "Home" performansının çekimiyle başlıyor. 

 

 

Grup, programın finali için hazırladığı "Black Swan" koreografisini siyah kıyafetler içinde gerçekleştiriyor. Söz konusu videoda grubun üyelerinin gösterilerini mükemmel hale getirmek için birbirlerine yardım ettiği görülüyor. 

 

 

Örneğin grubun dans konusunda öne çıkan üyesi J-Hope, şarkının kaydedilmesinden önce Jin'e koreografisini parlatmasında yardımcı oluyor. 

15 Mart'ta düzenlenen Grammy Ödülleri'ne katılan BTS, aday gösterildiği En İyi Pop İkili/Grup Performansı dalında ödül kazanamasa da prestijli müzik ödüllerinde aday gösterilen ilk K-pop grubu unvanını elde etmişti. 

Grubun plak şirketi HYBE'nin ve Ithaca Holdings'le birleşmesi BTS'in ABD'de isminden daha fazla söz ettireceği anlamına geliyor. Ithaca Holdings'in çalıştığı ünlüler arasında Justin Bieber, Ariana Grande, Demi Lovato gibi yıldız isimler yer alıyor

 

Independent Türkçe, Hindustan Times, Variety

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU