The Walking Dead yıldızı neredeyse oyunculuğu bırakmasına neden olan deneyimi anlattı

Jeffrey Dean Morgan, "Daha önce hiç eve gece döndüğüm ve 'Ne yapıyorum ben?' diye düşündüğüm bir sette bulunmamıştım" dedi

Morgan'ın Negan karakterini canlandırdığı The Walking Dead, 11. sezonla sona erecek (AMC)

The Walking Dead dizisinde Negan karakterini canlandıran Jeffrey Dean Morgan, kariyerinde bir dönem oyunculuğu bırakmayı düşündüğünü açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

YouTube'da yayımlanan Hot Ones programına katılan Morgan, 2003'te yer aldığı Star Trek: Enterprise dizisinin kendisini eğlence sektöründeki geleceğine dair düşünmeye sevk ettiğini söyledi. 

People'ın haberine göre Sean Evans'ın sunduğu programda 54 yaşındaki oyuncu şu ifadeleri kullandı:

Klostrofobik olduğum ortaya çıktı. Makyaj işlemini tamamlamakta gerçekten zorlandım ve burnumda pipetler vardı. Daha önce hiç eve gece döndüğüm ve 'Ne yapıyorum ben? Hayatımdaki lanet olası en kötü kararı verdim. Bir daha asla oyunculuk yapmak istemiyorum' diye düşündüğüm bir sette bulunmamıştım. Yanlış olduğundan emindim ve neredeyse bırakacaktım. Korkunçtu.

Morgan, Star Trek dizisinde Xindi-Reptilian'ı canlandırmıştı. 

Ünlü oyuncu 2012'de Entertainment Weekly'ye verdiği röportajda deneyimine dair şunları söylemişti:

Faturalarımı ödemem gerekiyordu. Bir şeyler söyleyen bir adamı oynayacağımı biliyordum. Daha sonra protez takmam gerekeceğini söyleyen bir telefon aldım. Yüzüme yapışkan damlattıklarını hatırlıyorum ve burnumdan çubuklar çıkıyordu. Yemek yiyemiyordum. Klostrofobiktim. Eve gözyaşları içinde dönüyordum.

 

Independent Türkçe, People, Entertainment Weekly

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU