Chrissy Teigen'i severim ama keşke Twitter'dan ayrılarak trollere zafer vermeseydi

Janet Street-Porter çirkinliğin hüküm sürdüğü Twitter'da Chrissy'nin tükenmek bilmeyen neşesinin son derece özleneceğini yazıyor

TV sunucusu ve yaşam tarzı destekleyicisi Chrissy Teigen (AP)

TV sunucusu ve yaşam tarzı destekçisi Chrissy Teigen karşılaştığı olumsuzlukları gerekçe göstererek 13,7 milyon takipçiye hükmettiği Twitter'dan ayrıldı. Chrissy "hayat amacının insanları mutlu etmek olduğunu" söylüyor ve "bazı kişilerin kendisinden hoşlanmayacağı gerçeğini kabullendiğini" dile getiriyor. Bu duyguyu biliyorum. Ama keşke daha sağlam dursaydı ve zaferi trollere bırakmasaydı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Chrissy ve eşi John Legend, 2017'den beri çiftin gizli bir pedofili şebekesinin parçası olduğu yönünde yalan bir iddiada bulunan QAnon komplo teorisyenlerinin destekçilerinin hedefinde. Milyonlarca düşmanca hesabı engelleyip takip etmeyi bırakan Chrissy son bir tweetle "O kadar çok iki takipçili, küçük hesaptan yumruk yedim ki şu anda gerçekten yara bere içindeyim" diye duyurdu.

Chrissy düşük yaptığını geçen yıl sosyal medyada cesurca belgelemesinin ardından başka bir düşmanca yorum yağmuruna daha tutulmuştu. Troller bunu "popülerlik kazanmak" için yaptığını iddia etmişti.
 


Çirkinliğin hüküm sürdüğü Twitter'da Chrissy'nin tükenmek bilmeyen neşesi son derece özlenecek. Bu hafta ABD'de James Corden'ın Late Late Show'una konuk olan Chrissy bir defasında eşiyle Demokrat Parti Kurultayı sırasında tuvalette seks yaptığını itiraf etti. Bu kadını sevmeniz lazım!

Programa Good American Denim şirketinin kurucusu Emma Grede ve Kris Jenner'le kurduğu bir dizi ev temizlik ürününe sahip Safely adlı yeni şirketi tanıtmak için çıkmıştı.

Pahalı kozmetik ürünlerinin vitrin albenisine sahip, kocaman, yeşil (ama çok güzel tasarlanmış) şişelerde yüzey temizleyicisi tanıtımı yapan bu moda ustalarını görünce alayla gülümsedim. Fakat sonra ev temizliği pazarının önümüzdeki 6 yılda ikiye katlanacağını okudum. Çok zekice hanımlar ama ben ünlülerin tuvalet temizleyicisi için para vermeyeceğim.



https://www.independent.co.uk/independentpremium/voices

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

Bu makale kaynağından aslına sadık kalınarak çevrilmiştir. İfade edilen görüşler Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU