"Kedi metal" grubu Cattera’nın ilk şarkısı yayımlandı

"Umarım söyleyecek şeyleri olan tüm sokak kedilerine ilham olurum, miyav, miyav"

Cattera'nın şarkısından elde edilen gelir sokak kedileri için kullanılacak (Instagram/Cattera)

Gerçek kedilerin vokal yaptığı metal grubu Cattera, "Hunger of the Beast" isimli ilk şarkısını yayımladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çok sayıda miyavlamanın yanında gürleyen gitarların yer aldığı parça sokak kedilerine bağış toplamak amacıyla hazırlandı. Şarkıdan elde edilen gelirler, ABD'nin New York kentinde bulunan Brooklyn bölgesindeki kâr amacı gütmeyen kedi kurtarma ekibi Whiskers-A-GoGo’ya bağışlanacak.

NME’nin haberine göre grubun solisti olan Roope-Shakir isimli kedi, Fearless Records’ın yöneticisi Anna Mrzyglocki kendisini sahiplenmeden önce bir hayvan barınağının sakiniydi. 

Roope-Shakir’in ağzından Cattera’nın şarkısının çıkışının duyurulduğu Instagram paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

Sokaklardan geldiğinizde söyleyecek çok şeyiniz ve size yardım edecek pek çok arkadaşınız olur. Neyse ki sıkı kedi metali yazmama ve bunu yaymama yardımcı olan bazı endüstri bağlantılarım var. CATTERA. Bu perşembe.

 

 

Roope-Shakir’in sahibi de şu ifadeleri kullandı:

Roope-Shakir’in evime girdiği andan itibaren yıldız gücüne sahip olduğunu biliyordum. Duygu dolu miyavlamalarını duydum ve bir metal grubunun solisti olması gerektiğini biliyordum.

 

 

Roope-Shakir’in ağzından ayrıca şunlar dile getirildi:

Hatebeak ve Caninus gibi hayvanlar aleminin metal gruplarının büyük bir hayranıyım ve Cattera’yla ilk şarkımı yayımlamaktan heyecan duyuyorum. Umarım söyleyecek şeyleri olan tüm sokak kedilerine ilham olurum, miyav, miyav.

 

 

Şarkının kaydedildiği stüdyodan görüntüler de paylaşıldı. Videoda Roope-Shakir, "Duvarlara bazı posterler astım" diyerek stüdyoyu tanıtıyor. 

 

Independent Türkçe, NME

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU