Demi Lovato'dan cinsel kimliğine dair ilginç açıklama: Alfabe mafyasının parçasıyım

Pop yıldızı nişanlanmasının gerçek kimliğini fark etmesini sağladığını söylemişti

Ünlü şarkıcının 4 bölümlük Demi Lovato: Dancing with the Devil adlı belgeseli 23 Mart'ta YouTube'da yayımlanmaya başlamıştı (AP)

ABD'li ünlü şarkıcı ve model Demi Lovato, cinsel kimliği konusunda açıklamalar yaptı.

27 Mart'ta Spotify'da yayımlanan The Joe Rogan Experience adlı podcast'e konuşan Lovato, panseksüel (cinsiyet ayrımı yapmaksızın kişilere ilgi duyabilme) olduğunu söyledi.

Yirmi sekiz yaşındaki pop yıldızı, "Şu anda çok akışkanım. Bunun sebeplerinden biri önceden cinsel yönelimimi fazlasıyla gizlememdi" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rogan bunun ardından şarkıcıya "Cinsel olarak mı akışkansın? Hem erkeklerden hem de kadınlardan mı hoşlanıyorsun?" diye sordu. Lovato ise "Evet gerçekten her şeyden" diye yanıtladı.

Sunucu daha sonra "Buna panseksüel mi deniyor?" sorusunu yöneltirken, Lovato "Evet, panseksüel" cevabını verdi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

Birisinin LGBT+ topluluğuna alfabe mafyası dediğini duymuştum. İşte bu. Alfabe mafyasının parçasıyım ve bununla gurur duyuyorum.

Lovato cinsel uyanışını 1999 yapımı Seks Oyunları'nda (Cruel Intentions) Selma Blair ve Sarah Michelle'nin öpüşme sahnesini izlerken yaşadığını söyledi:

'Bundan hoşlandım' dedim. Ama çok utandım çünkü Teksas'ta bir Hıristiyan olarak büyümüştüm. Bu hiç hoş karşılanmazdı.

Genç yaşta bir kadına her ilgi duyduğumda, kendime hissettiklerimi yaşamama bile izin vermeden bunu durdurdum.

Lovato daha önce Glamour dergisiyle yaptığı röportajda Eylül 2020’de ayrıldığı oyuncu Max Ehrich’le ilişkisinin cinselliğini nasıl etkilediğine dair konuşmuştu. Lovato, 29 yaşındaki Ehrichl’le nişanlanmasının, “gerçekte ne kadar queer olduğunu fark etmesini” sağladığını söylemişti.

 

Independent Türkçe, People, Variety

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU