Run BTS'in yeni bölümünde Jungkook deve dönüştü

Programın yeni bölümü salı günü Weverse’de yayımlandı

Yapımcılar, programa rahatsızlığı nedeniyle katılamayan Suga'yı Jungkook'nun avucuna yerleştirdi (Twitter/@mansi_libra)

Dünyaca ünlü K-pop grubunun Run BTS isimli programının yeni bölümü Weverse'de yayımlandı. Weverse, Güney Koreli eğlence şirketi Big Hit Entertainment'ın oluşturduğu mobil uygulama ve internet platformu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2015'ten bu yana her hafta yayımlanan programda grubun üyeleri ödül kazanmak için zorlukları aşmaları ya da gizli görevleri yerine getirmeleri gereken oyunlar oynuyor veya çeşitli aktivitelere katılıyor. 

"Workshop Part 2" isimli 134. bölüm, BTS'in üyelerinin dans rutinlerine dair bilgilerini sınadı. RM, Jin, J-Hope, Jimin, V ve Jungkook, oynadıkları oyunda üyelerden birinin gerçekleştirdiği koreografiye dayanarak anlatılan şarkıların ismini bilmeye çalıştı.

Hindustan Times'ın haberine göre RM oyunu J-Hope'un rahatlıkla kazanacağı tahmininde bulundu ancak Jin arkadaşlarını epey şaşırttı. Şarkıcı, 10 şarkıdan 6'sını bilmeyi başardı. Onu üç doğru cevapla Jungkook izledi. Jimin iki şarkıyı doğru bilirken J-Hope ve V de birer şarkı bildi. 

Oyunun ikinci turundaysa üyeler yazılı tanımlara dayanarak şarkıyı ve koreografiyi tahmin etmeye çalıştı. Suga, omuz ameliyatının ardından iyileşme sürecinde olduğu için bölüme katılamadı. Ancak yapımcılar grubun bir koreografisini yeniden gerçekleştirmek için Suga'yı Jungkook'nun avucuna yerleştirdi.

 


Jungkook bölümü 15 puanla kapatırken, RM onu 14 puanla izledi. Jin ve Jimin ise 11 puan aldı. J-Hope 4 puan kaydederken V de sadece iki puan alabildi. Suga'nın bölmesindeyse "harikasın" yazıyordu. 

 

 

Eğlenceli bölümü çok beğenen hayranlar sosyal medyada programın bazı kesitlerini paylaştı. 

Grubun üyeleri, Grammy Ödülleri'nde başarı elde edememelerinin ardından kısa süre önce verdikleri röportajda bunun kendilerini daha fazla kamçıladığını ve kariyerleri sonlanmadan en az bir Grammy ödülü kazanmak istediklerini söylemişti

 

Independent Türkçe, Hindustan Times, NME

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU