Gazeteci Mustafa Hoş, Babıali TV'nin kapanacağını duyurdu: Zehir muhalefete de sıçramış durumda

Hoş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "İktidarın zehirlediği bir medya var. Bu zehir muhalafete de sıçramış durumda. Herkes kendi yandaşını yaratmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı

Fotoğraf: Twitter

Gazeteci Mustafa Hoş, kurucusu olduğu YouTube haber kanalı Babıali TV'nin yayın hayatına son vereceğini duyurdu. Twitter'dan açıklama yapan Hoş, "İktidarın zehirlediği bir medya var. bu zehir muhalafete de sıçramış durumda. Herkes kendi yandaşını yaratmaya çalışıyor"  ifadelerini kullandı.

Hoş paylaşımlarında şunları kaydetti:

Zor bir gün benim için. çünkü babıali TV’nin yayınına son veriyoruz. çok emek verdik, çok uğraştık ama yolun sonu geldi. amacımız partileşen medya ortamında ana akım medya yolunda bir tuğla döşemekti. iktidarın zehirlediği bir medya var. bu zehir muhalafete de sıçramış durumda. Herkes kendi yandaşını yaratmaya çalışıyor. gerçek yerine herkes kendi kurgusunun manipülasyonunu istiyor. Bağımsız kalmanın bedeli ağır. Bu yüzden Babıali TV bağımsız kalmak için yayınına son veriyor.

Babıalitv’nin kuruluşundan beri maddi manevi arkasında duran melek ve insan yatırımcısı Avukat Murat Uysal'a teşekkür ediyorum. Bir maniniz yoksa bu akşam 21.00’de @babialitv' de neden kapanıyoruz ve bundan sonra ne olacak onları konuşuruz. babıali tv’yi izleyen ve destek olan herkese teşekkürler. belki bir gün yeniden başlarız. kim bilir... iyi ki varsınız..

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU