Eski ABD Ulusal İstihbarat Direktörü açıkladı: Detaylı UFO raporu yakında yayımlanacak

John Ratcliffe "Halka açıklanandan çok daha fazla görülme vakası var" dedi

ABD savaş jetlerinin çektiği videodan alınan bu fotoğrafın ortasında yer alan iki dikey çizginin ortasındaki şeyin UFO olduğu iddia ediliyor (ABD Donanması)

Eski bir ABD Ulusal İstihbarat Direktörü "açıklanması zor" birkaç UFO görülmesi vakasını açıklayan bir raporun yakında yayımlanacağını iddia etti.

Trump yönetimi sırasında ulusal istihbarat direktörü olan John Ratcliffe, cuma günü Fox News'e verdiği röportajda raporun gelecek aylarda yayımlanacağını açıkladı.

Ratcliffe sunucu Maria Bartiromo'ya "Halka açıklanandan çok daha fazla görülme vakası var" dedi.

Bunlardan bazılarının gizliliği kaldırıldı. Ve görülme vakalarından bahsettiğimizde Donanma veya Hava Kuvvetleri pilotları tarafından görülen veya uydu görüntülerine yakalanan ve açıkçası açıklanması zor eylemlerde bulunan nesnelerden bahsediyoruz.
Gerekli teknolojiye sahip olmadığımız için tekrarlaması zor olan hareketler. Ya da ses patlaması olmadan ses bariyerini aşan hızda seyahat ediyorlar.

Ratcliffe görülme vakalarının "dünyanın her yerinde" yaşandığını iddia etti ve ABD yönetiminin bu bildirimler için "her zaman makul bir açıklama aradığını" doğruladı.

Fox News'e "Görülme vakaları hakkında konuşurken size söyleyeceğim diğer şey de, mevzunun sadece bir pilot veya bir uydu veya toplanan bazı istihbaratlar olmaması" dedi.

Fakat gördüğümüz bazı şeylere iyi açıklamalar getiremediğimiz durumlar var.

Sonra Ratcliffe raporun 1 Haziran 2021 itibarıyla Pentagon, savunma bakanı ve ulusal istihbarat direktörü tarafından yayımlanmış olacağını iddia etti.

Eski istihbarat yetkilisi, Pentagon'un Donanma'ya ait hava araçlarının kameraları tarafından yakalanan "tanımlanamayan hava olaylarına" dair üç video yayımlamasından 11 ay sonra bu iddialarda bulundu.

O dönemde eski Nevada senatörü Harry Reid çok yüksek hızlarda hareket eden, siyah ve havada süzülen nesnelerin göründüğü videoların, yönetimin kaydettiklerinin yanında "çok yüzeysel kaldığını" söylemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daha önce Senato çoğunluk lideri olarak görev yapan Demokrat Reid, Kongre'deki zamanı boyunca UFO soruşturmaları için 22 milyon dolar (yaklaşık 170,7 milyon TL) ayırmıştı ve bu konuda sesini çıkaran biri olagelmişti.

Geçen yıl Reid "ABD bu konuda ve ulusal güvenlik konusunda gelişebilecek muhtemel bir sonuca dair ciddi ve bilimsel bir bakış açısı benimsemeli" demiş ve eklemişti:

Amerikan halkı bilgilendirilmeyi hak ediyor.

The Independent, yorum için ABD Savunma Bakanlığı'yla temasa geçti.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU