Independent Farsça yayın hayatına "merhaba" dedi

Türkçe, Arapça ve Urduca'nın ardından The Independent Farsça'da da yayında

Suudi Arabistan Araştırma ve Pazarlama Grubu (SRMG), www.independentpersian.com’un yayın hayatına başladığını duyurdu. 

SRMG ile The Independent arasında yapılan anlaşma kapsamında, Arapça, Türkçe ve Urducanın ardından dördüncü dil olarak Farsça yayına başlayan sitenin genel yayın yönetmenliğini ünlü gazeteci Camelia Entekhabifard üstlendi. 
 

ındependent farsça-came.jpeg
Camelia Entekhabifard


Gazeteci, siyasi analist ve araştırmacı kimliğiyle tanınan Entekhabifard, Arap ve İran meselelerinde deneyimli bir isim olarak kabul görüyor. 

Önde gelen tecrübeli gazetecilerden oluşan Independent Farsça ekibi, çalışmalarını New York’taki ofislerinden yürütüyor.

SRMG Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman bin İbrahim Rwaita, Independent Farsça’nın açılışıyla birlikte, The Independent’ı farklı dillerde yayımlama projesinin son safhasını tamamladıklarını belirtti. 

Yeni web sitesinin, yüksek profesyonel standartlara göre hazırlanmış zengin içerikleri, Farsça konuşan daha geniş bir okuyucu kitlesine ulaştıracağını ifade eden Rwaita, “Okuyucuyla buluşturduğumuz projenin, bölgemizde ve dünyada hem medya hem de içerik üretim endüstrisini zenginleştireceğini umuyoruz” ifadelerini kullandı.

SRMG ile The Independent arasında yapılan anlaşma kapsamında, Türkçe’nin yanı sıra Arapça, Urduca ve Farsça dillerinde de haber siteleri açılacağı geçen yıl duyurulmuştu.

 

Independent Türkçe

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU