James Gunn en sevdiği korku filmlerini açıkladı

Ünlü yönetmen sosyal medyada hayranlarıyla çok sık fikir alışverişi yapıyor

Gunn kısa süre önce Galaksinin Koruyucuları serisinin yeni filmine dair açıklamalar yapmıştı (AFP)

Galaksinin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy) serisi, The Suicide Squad: İntihar Timi (The Suicide Squad), Super gibi süper kahraman filmleriyle bilinen Hollywood yönetmeni James Gunn en sevdiği korku filmlerini açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

We Got This Covered'ın haberine göre 54 yaşındaki Gunn, diğer pek çok yönetmenin aksine sosyal medyada takipçileriyle sürekli etkileşim halinde ve filmlerinin üretim sürecine dair onları bilgilendiriyor. Ayrıca belirli aralıklarla sevdiği film ve dizileri tavsiye ediyor.

Yönetmen kısa süre önce Twitter'da yaptığı bir dizi paylaşımda 1960'lara kadar uzanan en sevdiği filmlerin listesini çıkardı.

Gunn'ın 1960'lı yıllarda vizyona giren en sevdiği korku filmleri Night of the Living Dead, The Birds, Rosemary's Baby ve Peeping Tom. 

 

 

Yönetmenin en sevdiği 1970'li yıllarda yayımlanan korku filmleriyse Jaws, Invasion of the Body Snatchers, The Brood ve Martin. 

 

 

The Thing, Evil Dead 2, They Live, The Fly gibi 1980'li yıllarda yayımlanan filmler de listede bulunuyor.

 

 

Öte yandan yönetmenin 1990'lı yıllardan listeye dahil ettiği tek korku filmi Ölüm Provası (Audition). 

 

 

Gunn'ın 2000 ve 2010'lu yıllardan seçimleriyse sırasıyla Yaratık (The Host), Karanlık Sırlar (A Tale of Two Sisters), 28 Gün Sonra (28 Days Later) ve Testere (Saw).  

 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU