Kraliyet uzmanı: "Meghan Markle çalışanlarından Kate Middleton açıklaması istedi"

Markle, Kate Middleton'ın kendisini ağlattığını söylemişti

Markle, oğlu Archie'ye ten renginden ötürü prens unvanı verilmeyeceğini açıklamıştı (AFP)

Meghan Markle'ın biyografisini yazan Omid Scobie, Sussex Düşesi'nin yardımcılarından, Kate Middleton'ın kendisini nedime elbiseleri denemesi sırasında ağlattığını söyleyen bir açıklama yapmalarını istediğini öne sürdü. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü televizyon sunucusu Oprah Winfrey'e verdiği bomba etkisi yaratan açıklamalarda Markle, Middleton'ı ağlattığına yönelik haberlerin doğru olmadığını ve aksine Cambridge Düşesi'nin kendisini ağlattığını söylemişti. People'ın haberine göre iki düşes arasındaki gerginliğin sebebi Markle'ın düğününde nedimelerin giyeceği kıyafetlere yönelik anlaşmazlıktı. 

Markle, Prens Harry'le evlenmelerinden önce Middleton'ın kendisini ağlattığını ve bunun gerçekten incitici olduğunu belirtmişti. Sussex Düşesi, Prens William'ın daha sonra özür dilediğini eklemişti. 

Page Six'in haberine göre Scobie, kaleme aldığı yeni yazısında çiftin, Kraliyet ailesinin medyadaki olumsuz haberlere dair sessiz kalmasıyla "çileden çıktığını" belirtti. Yazar Ocak 2020'de Kensington Sarayı'nın, William'ın "sürekli zorbalık" yaptığı yönündeki "saldırgan" habere karşı yapılacak açıklamada Harry'nin de imzasını istemesinin önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi. 

Scobie'ye göre Meghan Markle bir yardımcısına şöyle bir e-posta göndermişti:

Pekala, eğer şu an bir açıklama yaparsak o zaman belki Kensington Sarayı (Kate'i ağlatmayarak) bilinenlerin yanlış olduğuna yönelik bir açıklama yapar.

Sussex Dükü ve Düşesi'nin "Finding Freedom" (Özgürlüğü Bulmak) isimli biyografisini yazan Scobie, "Ancak çiftin yaptığı birçok talepte olduğu gibi, (Meghan'ın) önerisi göz ardı edildi. Ona, Cambridge Düşesi'nin asla boş dedikodulara sürüklenmemesi gerektiği söylendi" ifadelerini kullandı. 

Yazar, çiftin medyadaki haberlerin düzeltilmesine karşı aileden yeterli desteği görmediklerini düşündüğünü söyledi. 

 

Independent Türkçe, Page Six, People

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU