BTS'in hayranları arasında yer alan ünlüler kimler?

Dünyaca ünlü K-pop grubunun ünlü hayranları arasında Justin Bieber ve Ariana Grande gibi isimler yer alıyor

BTS, Grammy Ödülleri'ne aday gösterilen ilk K-pop grubu unvanını elinde bulunduruyor (AFP)

Yayımladığı her albümle ve single'la rekor üstüne rekor kıran K-pop grubu BTS, dünyanın en sadık hayranlarına sahip ve grubun ünü yayıldıkça bu kitlenin sayısı giderek artıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

People'ın haberine göre ARMY diye nitelenen hayran kitlesine on milyonlarca kişi dahil ve bunlar arasında ünlü isimler de yer alıyor. Taylor Swift, Justin Bieber ve Steve Aoki gibi isimler görünüşe göre grubun 7 üyesini takip etmekten büyük keyif alıyor.

Örneğin Taylor Swift, 2018'de tanıştığı grubun üyeleriyle çekildiği fotoğrafı Instagram hesabında, "Sizinle tanışmak harika" mesajıyla paylaşmıştı.

 

 

Late Late Show'un sunucusu James Corden da grubun ünlü hayranları arasında yer alıyor. BTS'i 2017'den bu yana iki kez programına konuk alan Corden'in geçen yıl BTS'in 7 üyesi Jimin, RM, J-Hope, Jungkook, V, Suga ve Jin'le birlikte hazırladığı "Carpool Karaoke" programı epey ses getirmişti. 

 

 

E! News'un haberine göre Justin Bieber da grubu yakından takip etmesiyle biliniyor. BTS'in "Dynamite" isimli şarkısının yayımlanmasının ardından konuşan Bieber, "Tarih yazmayı bilen biri varsa o BTS'tir" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

BTS'le 2018'de işbirliği yapan ABD'li ünlü DJ Steve Aoki de grubu yakından izleyen isimler arasında. 

 

 

Öte yandan ABD'nin pop dünyasının genç yıldızları arasında bulunan Ariana Grande de BTS üyeleriyle tanışmaktan memnun olduğunu belirtmişti.

 

Independent Türkçe, People, E! News

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU