The Irregulars: Netflix'in yeni Sherlock dizisinde izleyenleri neler bekliyor?

Dijital yayın platformunun merak uyandıran yeni dizisi dedektiflik anlatılarına yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor

The Irregulars dizisi merkeze sokak çocuklarını alacak (Netflix)

Dijital yayın platformu Netflix'in merak uyandıran yeni dizisi The Irregulars, Sherlock Holmes anlatılarına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. 

Tom Bidwell'in yarattığı yeni orijinal dizi Arthur Conan Doyle'un hikayelerinde istihbarat toplayan bir grup sokak çocuğuna dayanıyor. Ünlü dedektif Sherlock Holmes dizide yer alsa da televizyon ve sinemada sık sık sunulduğu gibi parlayan bir yıldız olmayacak. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Holmes vakaları bizzat kendisi çözmese de övgülerin hepsini toplayacak. Efsanevi dedektife dair hikayelerin bu yorumunda esas işi bir grup genç yaparken Sherlock gölgede kalan bir bağımlı olarak tasvir edilecek. 

Dr. Watson, Doyle'un eserlerindeki gibi Holmes'ün hâlâ güvenilir bir arkadaşı ancak bu versiyonda uğursuz bir destekleyici olarak görünecek. 

İzleyicilerini Killing Eve'den tanıdığı Henry Lloyd-Hughes, Sherlock Holmes karakterini canlandıracak. Öte yandan The Witcher kadrosundan bilinen Royce Pierreson, Dr. Watson karakterine hayat verecek. 

Bununla birlikte dedektifin vakalarını çözmek için çalışan gençlerin lideri Bea'yı Theddea Graham oynayacak. Darci Shaw da Bea'nın küçük kız kardeşini canlandıracak. Jojo Macari, McKell David ve Harrison Osterfield da sırasıyla Billy, Spike ve Leopold karakterlerine can verecek. 

Diğer yardımcı oyuncular arasında Clarke Peters, Olivia Grant ve Aidan McArdle yer alıyor. 

Holmes ve Watson'ı kötü adamlar olarak yeniden düşünmek yeterince büyük bir değişiklik olsa da The Irregulars'ta hikayeye doğaüstü unsurlar da eklenecek. Viktorya dönemi Londra'sının sokaklarında yaşayan gençler, Holmes'un davalarını çözmek üzere Dr. Watson tarafından yönlendirilecek. Gençler bunu yaparken vakalar giderek doğaüstü bir hal alacak.

Sherlock Holmes hayranlarının merakla beklediği dizi 26 Mart'ta yayımlanacak. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU