The Walking Dead'in Daryl'ı sürpriz aşka dair konuştu: "Göründüğü gibi değil"

Sevilen dizinin bonus bölümlerinden biri Daryl'ın hikayesine epey beklenmedik öğeler ekledi

Leah'nın, Daryl ve Carol'a odaklanacak spin-off dizisinde yer alacağı düşünülüyor (AMC)

*UYARI - Spoiler içerir*

The Walking Dead dizisinin en sevilen karakterlerinden biri olan Daryl, son bölümde işaret edildiği biçimde gerçekten de Leah'ya mı ait? 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daryl Dixon karakterini canlandıran Norman Reedus'a göre zombi dizisinin en yeni romantik ilişkisi "gerçekten göründüğü gibi" değil. Pazar yayımlanan "Find Me" isimli bölümde Daryl'ın Rick Grimes'ı bulmaya çalışırken ormanda olduğu dönemde Leah'yla aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. 

Bölümün sonunda Daryl'ın ortadan kaybolan Leah için bir not bıraktığı ve notta, "Ben sana aidim. Beni bul" yazdığı görülmüştü. 

Comic Book'un haberine göre Daryl'ın ilk romantik ilişkisine dair konuşan Reedus şu ifadeleri kullandı:

İlginçti çünkü ilk günden beri böyle bir şeyin gerçekleşmesiyle mücadele ediyordum. Ve 'Lütfen beni birine bağlamayın. Herkes bana bu konuda bağıracak' diyordum.

The Walking Dead hayranlarının Daryl ve Leah'nın ilişkisine dair verdiği tepkilerden bazıları olumsuz olsa da Reedus, hikayenin bu açıdan genişleyeceğine dair ipucu verdi. 

Ünlü oyuncu hikayeye yapılan eklemelere dair aldığı tepkileri şöyle anlattı:

Bu sabah, 'Onunla nasıl birlikte olursun? Senin sorunun ne?' diyen bir sürü mesajla uyandım. Ve, 'Pekala, aslında göründüğü gibi değil' dedim. Buna dair biraz konuştuk. Aşırı gergindim. Ve bu tür şeylere dair ne bekleneceğini asla bilemezsiniz.

Reedus, Daryl'ın ekranda görülen ilk aşk hikayesi hakkında şunları ekledi:

Bu yüzden sadece Daryl'a sadık kalmak istedim ve sonrasında ne olacağına bağlı olarak karakteri belirli bir biçimde oynamanız gerekiyor, aksi takdirde (hikayeye dair) başka bir nokta daha sonra çalışmayabilir. Bu yüzden olabildiğince dikkatli davrandım.

Leah'yı canlandıran Lynn Collins, karakterinin geri döneceğini ima etse de Reedus, Leah'nın hikayesinin "farklı yerlere gideceğini" söyledi. Leah'nın spin-off dizisinde mi yoksa son sezonda mı döneceği büyük bir merak konusu. 

Reedus son olarak şunları ifade etti:

İnsanların ne düşündüğünü biliyorum. Ne duyduğumu biliyorum. Karakterimin buna dair ne düşünebileceğini biliyorum. Ve buna tam olarak hazır olup olmadığımı bilmiyorum fakat daha fazlası gelecek.

Screen Rant'in haberine göre ilgili bölümde ilk olarak Leah, kendisini rahatsız ettiği için Daryl'a karşı düşmanca davransa da zamanla yakınlaşmaya başlıyorlar. Leah ailesini ve oğlunu nasıl kaybettiğine dair trajik hikayesini Daryl'la paylaşıyor. Daryl da öldüğüne inanmadığı kardeşini aramak için ormanda kaldığını açıklıyor. İlişkileri romantik bir hal alırken Leah, Daryl'ı kendisiyle kalmak ve Alexandia'ya dönmek arasında seçim yapmaya zorluyor. 

 

Independent Türkçe, Comic Book, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU