"Dis-ease" şarkısının yeni versiyonunu yayımlayan Jungkook, hayranlarını şaşırttı

Genç şarkıcı kısa süre önce yeni saç rengiyle dikkatleri üstüne çekmişti

Jungkook'un, arkadaşı J-Hope'a doğum gününde hediye ettiği dijital çizim hayranların beğenisini toplamıştı (AFP)

Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS'in üyeleri müzik üretimi söz konusu olduğunda kendilerini bütünüyle buna yoğunlaştırmalarıyla biliniyor. Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V ve Jungkook şarkılar hazırlarken genellikle kendi versiyonlarını da yazıyor ve BTS üyeleriyle yapımcıları birlikte hangi versiyonun en iyisi olduğuna karar veriyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cheat Sheet'in haberine göre 5 Mart'ta grubun en genç üyesi Jungkook, BTS hayranlarının kullandığı topluluk platformu Weverse'de bir kayıt paylaştı. Paylaşımda Jungkook, BTS'in son albümü "BE"de yer alan "Dis-ease" şarkısı için kendi hazırladığı köprü versiyonunun (özellikle batı popüler müziğinde, bir köprü asıl materyalin olduğu bölümün dönüşünü hazırlayan karşıt bölümdür, -ed.n.) demosunu paylaştı. 

Yayımladıkları her şarkı ve albümle izlenme ve dinlenme rekorları kıran BTS, 20 Kasım 2020'de BE (Deluxe Edition) albümünü yayımlamıştı. 

Güney Koreli grup albümün "BE (Essential Edition)" isimli  özel versiyonunu 19 Şubat'ta piyasaya sürmüştü. "BE" albümünde "Life Goes On", "Fly To My Room", "Blue & Grey", "Skit", "Telepathy", "Dis-ease", "Stay" ve "Dynamite" olmak üzere 8 parça yer alıyor. 

Jungkook'un paylaştığı 45 saniyelik kayıtta genç şarkıcının yazdığı sözler şu şekilde:

Yine yağmur yağıyor/ Bana bilmediğim bir şey söyle/ Bu yer bunu daha kolay hale getirecek/ Her şeyin geldiği ve böylece yaşadığım/ Ah yağmur yağmaya devam ediyor/ Ve bunun ötesinde başka bir şey yok/ Bir kez daha serin hissediyoruz/ Nefes almayı bırakıyorsun ve damlalar tepeden düşüyor/ Ah, karanlık boşluğu dolduruyor, kapı daha önce de oradaydı/ Ama yine de gece uzun/ Seni tanıyorum ve bunu bir kez daha geri götüreceğim

 

 

Ünlü şarkıcının paylaşımı hayranlar arasında epey ilgi gördü. Jungkook kısa süre önce kendi mixtape'ini yayımlamak istediğini de açıklamıştı. Üyelerin grupça yaptıkları üretimlerin yanı sıra bireysel üretimleri hayli dikkat çekiyor. 

 

Independent Türkçe, Cheat Sheet

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU