Başrolde LeBron James'in olduğu Space Jam 2'nin çılgın senaryosu ortaya çıktı

Filmin temmuzda gösterime girmesi planlanıyor

İlk Space Jam filminde basketbol efsanesi Michael Jordan oynamıştı (Warner Bros)

Space Jam'in uzun süredir beklenen devam filminin olay örgüsü ortaya çıktı.

Çok sevilen orijinal 1996 filminin devamı Eylül 2018'de doğrulanmış ve Lakers efsanesi LeBron James ilk büyük oyunculuk rolünü üstlenmişti.

Entertainment Weekly'ye göre Space Jam: A New Legacy'de James, “oynamaktan çok oyun yaratmakla” daha çok ilgilenen küçük oğlu Dom'la (Cedric Joe) ilişki kurmaya çalışan “kendisinin kurgulanmış bir versiyonunu” canlandıracak.

Garip olay örgüsünün özeti şöyle: "Dom'un teknoloji becerileri, Al G Rhythm (Don Cheadle) adlı bilgisayarda üretilmiş bir insansı robotun dikkatini çektiğinde baba-oğul ikilisi Warner 3000 eğlencesi 'Sever-verse'e çekilir ve yapay zeka, Kral'ın (James'in lakabı) takipçilerinin bir kısmını çalma umuduyla Dom'u kaçırır."

Yayın kuruluşuna konuşan Cheadle, karakterini “kötü bir adam” olarak değil, “alıngan bir yapay zeka” olarak gördüğünü söyledi.
 


James, Warner Bros sunucusuna çekildiğinde, Looney Tunes evreni karakterlerini bulmak ve oğlunu kurtarmak adına yardımlarını almak için stüdyonun en ünlü filmlerinden bazılarını dolaşıyor.

A New Legacy, NBA'in (Ulusal Basketbol Birliği) son iki sezon arası sırasında çekildi ve filmin 16 Temmuz 2021'de gösterime girmesi planlanıyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU