Tom Holland, Marvel'ın 4. Evresi'nde en çok neye heyecanlandığını açıkladı

"The Falcon and the Winter Soldier" dizisi bu ay yayımlanmaya başlayacak

Tom Holland kısa süre önce Harry Potter filmlerinde izlediği Emma Watson'dan çocukken çok etkilendiğini açıklamıştı (AFP)

Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı Örümcek-Adam karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Tom Holland, Marvel'ın ilk orijinal dizisi WandaVision'dan sonra 4. Evre'ye dair kendisini en çok heyecanlandıran şeyi açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daha önce Avengers: Endgame'in ardından gelen ve evrendeki hikaye akışını "No Way Home" ve "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" filmlerine bağlayacak WandaVision'ın şu ana kadar gördüğü favori Marvel yapımı olduğunu söylemişti. 

Comic Book'un haberine göre, Holland 2016'da vizyona giren Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı'nda (Captain America: Civil War) karşı karşıya geldiği Sam Wilson (Anthony Mackie) ve Bucky Barnes'ı (Sebastian Stan) merakla beklediğini belirtti.

Holland şu ifadeleri kullandı:

Şu anda WandaVision'ı seviyorum, şu ana kadar izlediğim favori Marvel yapımlarımdan biri. Açıkçası 'The Falcon and the Winter Soldier' için de çok heyecanlıyım. Her ikisiyle de (Sam ve Bucky) herkesin bildiği tuhaf ve zorlu bir ilişkim var ama ikisini de çok seviyorum ve neler olacağını görmek beni heyecanlandırıyor. Loki dizisinin de gerçekten ama gerçekten havalı göründüğünü düşünüyorum.

Kısa süre önce Örümcek-Adam 3'ün yıldızları Tom Holland, Zendaya ve Jacob Batalon filmin sahte isimlerinin yer aldığı afişleri sosyal medya hesaplarından paylaşarak hayranlarını trollemişti. Sonrasında filmin isminin No Way Home olacağı açıklanmıştı. 

 

Independent Türkçe, Comic Book

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU