The Walking Dead'in yıldızı, gelecek bölümlerin Kovid-19'dan esinleneceğini söyledi

Lauren Cohan, katıldığı programda bu yılın son derece heyecan verici olacağını hissettiğini belirtti

Dizide Maggie karakterini canlandıran Cohan, kısa süre önce Negan karakterinin başının belada olduğunu söylemişti (AMC)

Pek çok film ve dizi gibi The Walking Dead de koronavirüs pandemisinden fazlasıyla etkilendi ve uzun bir süre çekimlerini ertelemek zorunda kaldı. Ancak görünüşe göre zombi dizisi hikayelerinde de pandemiye bir biçimde değinecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

We Got This Covered'ın haberine göre bu her ne kadar çok doğrudan olmasa da dizinin yıldızlarından Lauren Cohan, yazarların tüm dünyada hayatın akışını neredeyse bütünüyle değiştiren pandemiden etkilendiğini söyledi. 

ABD'li ünlü komedyen Conan O'Brien'ın programına katılan Cohan, sunucuyla dizinin yeni bölümlerinde ne gibi olayların yaşanabileceğine dair konuştu. O'Brien, koronavirüse dair komplo teorilerini ima ederek dizinin zombileri inkar eden veya bunun gerçek bir virüs olmadığını düşünen kişilerin diziye eklenmesini söyleyerek şaka yaptı. 

Cohan, komedyenin fikrine ilgi göstererek şu ifadeleri kullandı:

Bu yıl böyle bir ortamın olabileceğini söylemek istiyorum. Belki o kadar açık bir biçimde değil ama yazarlarımız dünyanın diziyi etkilemesine izin vermek için kesinlikle fırsatı değerlendiriyor. Her zaman değerlendirdiler fakat bu yılın heyecan verici olacağını hissediyorum.

2010'dan bu yana hayranlarını bir şekilde şaşırtmayı başaran dizinin ekibi görünüşe göre izleyiciler için yeni sürprizler tasarlıyor. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU