Paris Hilton, 2007'deki Letterman röportajı sırasında "kasten aşağılandığını" hissetmiş: "Çok zalimceydi"

Sosyetik sima, Letterman'ın o röportaj sırasında kendisine hapis cezası hakkında soru sormamayı kabul ettiğini söyledi

2007'de yayımlanan röportaj bugünlerde yeniden gündemde (CBS)

Paris Hilton, 2007'de David Letterman'a verdiği ve şu sıralar yeniden gündem olan bir röportaj sırasında "aşağılanmış" hissettiğini belirtti.

Konuşmadan görüntüler şubat ayında viral olurken, Letterman'ın sosyetik simayı şartlı tahliye koşullarını ihlal ettiği için parmaklıklar ardında geçirdiği 23 günle ilgili sorguya çekmesi "iğrenç" sözleriyle eleştirildi.

Hilton'la sohbeti sırasında Letterman, New York ve Los Angeles'ta yaşamakla ilgili sorular sorduktan sonra konuyu değiştirip muhatabına "Hapishanede olmak nasıldı?" sorusunu yöneltmiş ve ardından Hilton'ı hapishanede geçirdiği zamanla ilgili soru yağmuruna tutmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sorulara belli belirsiz yanıtlar verdikten sonra rahatsızlığı her halinden belli olan Hilton, "bu epey travmatik deneyimle ilgili konuşmayı pek istemediğini" söylemişti.

Hilton, This is Paris adlı podcast'inde, Letterman'la o sohbetinin aylar sonra verdiği ilk röportaj olduğunu belirtirken, söz konusu yayına yeni parfümünü konuşmak için katılmayı kabul ettiğini ve hapis cezasının "tartışmaya kapalı" olduğunu söylediğini ifade etti:

Güvenli bir alanda olduğumu düşünmüştüm çünkü Letterman'a yıllarca konuk olmuştum.

Benimle hep eğlenirdi ve espriler yapardı ama bu konuda sözünü tutacağını düşünmüştüm ama yanılmışım.

Sunucunun kendisini konuyla ilgili konuşmaya "sürekli zorladığını" söyleyen Hilton, sözlerini şöyle sürdürdü:

Çok rahatsız oluyordum, çok canım sıkılmıştı. Sadece orada durmuş beni kasıtlı olarak aşağılamaya çalışıyor gibiydi.

"Bu çok insafsızca ve çok zalimceydi" diyen Hilton, Letterman'a bu işe son vermesini ve "çizgiyi aştığını" söylediğini de belirtti.
 


Hilton, Letterman'ın özür mahiyetinde kendisine bir kasa şarap yolladığını, daha sonra programına yeniden katıldığında da reality yıldızına "çok üzgün olduğunu" söylediğini aktardı.

Letterman şu ifadeleri kullanmış:

Seni rencide ettiğimi sonradan anladım. Bu konuda çok kötü hissettim çünkü burada amacım düşman edinmek değil, gerçekten.

Bu yüzden seni çağırdım, sen de kabul ettin, çok ince bir davranıştı. Şimdi geri döndün ve buna minnettarım, çok özür dilerim.

Hilton geçen hafta, Britney Spears'a vasi tayin edilmesini ve bu şarkıcının magazin basınından gördüğü muameleyi işleyen Framing Britney Spears adlı belgeselin çıkışının ardından, 2000'lerin başlarında medyayla ilişkilerini yeniden düşündüğünü açıklamıştı.

Hilton şunları söylemişti:

Bir süredir Britney, Paris ve başka birçoğumuza epey haksızca muamele edildiğini, bunun gerçekten kadın düşmanı bir tavır olduğunu, epey insafsızca ve zalimce olduğunu ve bizimle alay edildiğini anlatan tüm o makaleleri okuyorum.

The Independent yorum almak için Letterman'ın temsilcileriyle iletişime geçti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU