The Queen's Gambit'in yıldızından ikinci sezon açıklaması: Balıklama atlarım

Altın Küre Ödülleri'nin sahiplerini bulmasından kısa bir süre sonra ünlü oyuncu Netflix'in meşhur dizisine dair açıklamalarda bulundu

The Queen's Gambit, ABD'li satranç efsanesi Bobby Fischer'ın hayat hikayesinden esinleniyor (Netflix)

Netflix'in sevilen mini dizisi The Queen's Gambit'in yıldızı Anya Taylor-Joy pazar gecesi gerçekleştirilen Altın Küre Ödül Töreni'nin ardından dizinin ikinci sezonla geri dönmesi ihtimaline dair konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

En başından itibaren mini dizi olarak tasarlanan ve bir satranç dehasının hikayesini anlatan The Queen's Gambit, En İyi Mini Dizi ödülüne ve aynı kategoride En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü. 

Dizinin yıldızı Taylor-Joy ödül konuşmasını yaparken dizinin yapım ekibine teşekkür etti ve "Bu projeyi tekrar, tekrar yapabilirim" dedi. 

Screen Rant'in haberine göre dizide Bath Harmon karakterini canlandıran ünlü oyuncu Kevin Frazier'e verdiği yeni röportajda dizinin ikinci bir sezonla dönme ihtimaline dair konuştu. Görünüşe göre oyuncu her ne kadar Netflix'in böyle bir niyeti olmadığı bilinse de eğer ikinci sezon olursa seve seve yer alacağını söyledi. 

Taylor-Joy şu ifadeleri kullandı:

Kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama bunu hiç düşünmedik. Her zaman fidandan ağaca bir geçişti. Büyüdüğünü görürsünüz ve onu iyi bir yerde bırakırsınız. Bu yüzden insanlar 'İkinci sezon nerede?' dediğinde gerçekten şaşırdık. Bununla birlikte bunu gerçek kılan bütün ekibe hayranım ve onlarla tekrar çalışma fırsatına balıklama atlarım.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU