Çiğköfte "acılı" olduğu gerekçesiyle iş yeri çalışanının darbedildiği yere ikinci saldırı

İş yeri çalışanını darbeden şüphelinin yakını olduğu öne sürülen ve çiğköftecinin dükkanına saldıran şahıs yakalandı

Afyonkarahisar'da, sipariş ettiği çiğköftenin "acılı" olduğunu ileri süren müşterinin işyeri çalışanını darbeden şüphelinin yakını olduğu öne sürülen ve çiğköftecinin dükkanına saldıran şahıs yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İstiklal Mahallesi'nde, gece saatlerinde çiğköfteci dükkanının önüne otomobille arkadaşlarıyla gelen ve G.Ş.'nin yakını olduğu öğrenilen bir saldırgan da işyerinin güvenlik kamerasına ardından kapıya alkol şişesi fırlattı.

İşyeri çalışanına küfürler eden saldırgan, dükkanın camı kırılmayınca bu sefer de cama sehpa attı. İş yerinin camını kıran şüpheli, daha sonra işyeri önündeki motosikleti tekmeleyerek zarar verdi.

Çiğköftecideki çalışan ise saldırgana "abi ben ne yaptım, benim suçum ne?" şeklinde karşılık verdi. Personeli dışarı çağıran saldırganı, daha sonra arkadaşları dükkanın önünden zorla uzaklaştırdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Olayın ardından iş yeri çalışanı 155'i arayarak yardım istedi. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

İş yerine yapılan saldırı anı ise güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olaydan sonra kaçan, çiğköftecideki çalışanı darbeden G.Ş'nin kardeşi H.Ş, eniştesi B.B. ile kardeşi D.B emniyet ekipleri tarafından Afyonkarahisar'a bağlı Sülümenli beldesindeki adreslerinde gözaltına alındı.

Afyonkarahisar'da bir çiğköftecide dün yaşanan olayda, sipariş ettiği çiğköftenin "acılı" olduğunu ileri süren müşteri G.Ş, iş yeri çalışanı Yılmaz Koç'u darbetmiş, darp anı güvenlik kamerasına yansımıştı.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU