Harry ve Meghan çifti, Oprah'nın sorularını yanıtladı: Sustunuz mu, susturuldunuz mu?

Ünlü televizyon sunucusu Oprah Winfrey, Sussex Dükü ve Düşesi'nin Kraliyet'ten ayrılma hikayelerinin merak edilen taraflarını sordu

Harry ve Meghan çifti kısa süre önce ikinci bebeklerini beklediklerini açıklamıştı (YouTube/CBS)

Meghan Markle'ın ve Prens Harry'nin ünlü televizyon sunucusu Oprah Winfrey'e verdiği röportajın bir kısmı yayımlandı. Röportajın tamamı 7 Mart'ta ekranlara gelecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pazar günü kısa bir parçası yayımlanan röportajda Winfrey'in, "Herkesi temin etmek isterim ki burada sınırı aşan herhangi bir tartışma başlığı söz konusu değil" dediği görülüyor. Winfrey sonrasında Meghan Markle'a, "Sustunuz mu, susturuldunuz mu?" diye soruyor. 

People'ın haberine göre bahsi geçen videoda Prens Harry, "En büyük endişem tarihin kendini yeniden tekrarlamasıydı" ifadelerini kullanıyor.

Aynı zamanda çiftin Kaliforniya'daki komşularından biri olan Winfrey videonun sonunda, "Fazlasıyla şoke edici şeyler söylediniz" diye belirtiyor.

Prens Harry ayrıca şu ifadeleri kullanıyor:

Bilirsiniz, benim için... Burada eşimle yan yana oturup sizinle konuşurken rahat ve mutluyum, çünkü (Annesi Diana'yı kastederek) yıllar önce bu süreci tek başına yaşamasının onun için nasıl bir şey olduğunu hayal bile edemiyorum. Çünkü bu ikimiz için inanılmaz derecede zordu, ama en azından birbirimize sahibiz.

 

 

 

Prens Harry kısa süre önce James Corden'a verdiği röportajda da Britanya basınında çıkan haberlerin akıl sağlığını kötü etkilediğini ve ailesi için endişelendiğini söylemişti. Sussex Dükü şu ifadeleri kullanmıştı:

Ben de herhangi bir eşin ve herhangi bir babanın yapacağı şeyi yaptım ve 'Ailemi buradan çıkarmam gerekiyor' dedim.

 

Independent Türkçe, People

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU