Selda Alkor: Aşılanma süreci çok iyi yürütülüyor

"Türkiye'nin her yerine büyük bir ciddiyetle sağlık hizmeti götürülüyor"

Fotoğraf: Twitter

Yeşilçam’ın usta isimlerinden Selda Alkor, Türkiye’de sağlık sisteminin çok güzel işlediği görüşünü dile getirdi. Alkor, “Aşılanma süreci de çok iyi yürütülüyor. Türkiye'nin her yerine büyük bir ciddiyetle sağlık hizmeti götürülüyor” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sabah gazetesinden Tuba Kalçık’a konuşan Alkor, Türkiye’de sağlık sisteminin işleyişiyle ilgili görüşleri şöyle:

Aslında aşı sürecinin başında biraz korkuyordum. Çünkü aşı hakkında bir sürü söylenti dolaşıyordu. Hatta şöyle söyleyeyim, "Ben aşı olmayacağım" diyordum. Ama sonra fikrine çok güvendiğim doktorlara danıştım ve aşı olmam gerektiğini söylediler. Eşimin ailesi de "Mutlaka olmalısın" diye ısrar etti. Ben de onlara güvenerek sıram gelince aşımı oldum. Çok rahat ve steril bir ortamda aşım yapıldı. Doktorlar ve hemşireler çok büyük titizlik gösterdi. Aşının bende hiç yan etkisi olmadı. İyi ki oldum. İkinci dozu da önümüzdeki günlerde olacağım. Sağlık çalışanlarına minnettarım. Salgın boyunca büyük özveriyle çalışıyorlar. Canları pahasına mücadele ediyorlar. Sağlık sistemimiz de çok güzel işliyor. Aşılanma süreci de çok iyi yürütülüyor. Türkiye'nin her yerine büyük bir ciddiyetle sağlık hizmeti götürülüyor.

Ekranlarda bir süredir görünmeyen Alkolar, bunu şöyle açıkladı:

Hayır. Belli bir yaştan sonra yapımcılar bizi tercih etmiyor. Bizim jenerasyondan hemen hemen kimse kalmadı ekranlarda. Oyunculuk mu, fiziksel görünüm mü önemli? Bunu sorgulamak gerekiyor. Fiziksel görünümümüzden dolayı yer verilmiyor bize. Halbuki biz kendi yaşımızın güzeli insanlarız. Hep genç insanların aşkları ve hikayeleri yer alıyor dizilerde. Bu ne kadar doğru bunu sorgulamak gerekiyor.

 

Sabah, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU