Dilipak: Ben yarım asırdır, oldu-bitti şeklinde, Müslümanların atanmamış ve seçilmemiş sözcüsüyüm

“Hep onların, daha doğru Hakkın ve halkın gören gözü, işiten kulağı, tutan eli, haykıran sesi oldum, elhamdülillah!”

Fotoğraf: AA

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşe yazısında “Ben yarım asırdır, oldu-bitti şeklinde, Müslümanların atanmamış ve seçilmemiş sözcüsüyüm” ifadesini kullandı.

Dilipak, yazısında 28 Şubat süreciyle ilgili kendi tanıklıklarını anlattı. Akit yazarı, günümüz için ise şu görüşlerini dile getirdi:

Bugün İstanbul sözleşmesi, ya da CoVID skandalı, yolsuzluk tartışmaları ve daha birçok konu bu süreçte yaşanan olumsuzlukların gölgesinde, için için yanan bir ateş gibiyken, sonunda bir anda alev almaya başladı. Gençlik, Aile, Eğitim, hepsi ihale tartışmalarının gölgesinde kaldı.

Benim yazılarımda, hep bu tehlikeli gidişle ilgili uyarılar vardı ve birileri bundan rahatsız oluyordu. Kimlerin ayağına bastığımı biliyorum. Önce, teşkilatlar, ardından üniversiteler ve diğer kamu kuruluşları ile temas noktaları kopartıldı. Derken  STK’larla alakamı kesmeye çalıştılar. En sonunda Media ile bağımı koparmayı denediler. Son bir darbeyi, 81 ilde suç duyurusu ve tazminat davası ile indirmeyi denediler. Ama bu oyunları geri tepti. Kötü bir şekilde deşifre oldular ve halk bu oyunu gördü. Kim olduklarını gördük ve onları bu yüzleri ile de tanımış olduk!

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

“Ben yarım asırdır, oldu-bitti şeklinde, Müslümanların atanmamış ve seçilmemiş sözcüsüyüm. Onlardan bir şey istemedim. Ve hep onların, daha doğru Hakkın ve halkın gören gözü, işiten kulağı, tutan eli, haykıran sesi oldum, elhamdülillah!” ifadelerini kullanan Dilipak, şunları yazdı:

Bana haddimi bildirmek isteyenlere Hak ve Hakkın dostları haddini bildirdi hep. Hep bu yolda yürüyen, Allah’ın ipine tutunanların yardımcısıdır Allah. Kimi fedakarlıklarının karşılığını bu dünyada görür, kimi ahirette çok daha fazlası ile görür. Allah bizlere dünyada da ahirette de afiyet versin inşallah!. 

Bu işlerin tekrar yoluna girmesi için, hepimizin, kınayanların kınamalarından korkmadan, daha akıllı, dürüst ve cesaretle, Allah’a dayanıp, sa’ye sarılıp, hikmete ram olarak daha çok çalışması gerek.

Bütün darbeleri gördüm. Kaderimde bugünleri de görmek varmış. Bakalım, bundan sonra daha neler göreceğiz. İnşallah “emri bil maruf ve nehyi anil münker”den vazgeçmeyiz, “sırat-ı müstakim”den sapmayız. Duanıza muhtaç bir kul olarak duacınızım.

 

Akit, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU