Tom Holland, Örümcek Adam seçmelerinde Robert Downey Jr.'ı dublörüye karıştırmış: "Belli ki gergindim"

Oyuncu, "Örümcek Adam işini almamı sağlayan tavsiye" diye bahsettiği, Downey Jr.'ın kendisiyle paylaştığı öğüdü de anlattı

Tom Holland ve Robert Downey Jr. (AP)

Tom Holland, Marvel filmlerinde birlikte rol aldığı Robert Downey Jr.'la tanışmasının tamamen sorunsuz geçmediğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

GQ dergisinin yeni sayısı için verdiği kapak röportajında Holland, oyuncu seçmesinde Demir Adam filmlerinin yıldızıyla tanıştığında gergin olduğunu açıkladı.

Oyuncu şunları söyledi:

Belli ki gergindim. Yani, eğer gergin olmasaydım garip olurdu. Neyse ki, garip biçimde, o gün endişemi alıp götüren bir şey yaşandı.

Holland, seçme odasında Downey Jr.'ı gördüğünü zannetti ve gidip kendini tanıttı.

Ancak Holland, oyuncunun hatırladığı gibi görünmediği için bir şeylerin "biraz garip" olduğunu fark etti.

Holland şöyle devam etti:

"Yine de 'Sizinle tanışmaktan memnun oldum' diyerek elini sıktım ve bu fırsata sahip olduğum için, benim için ne kadar önemli olduğunu söyleyerek ..."

Tam o anda, Downey Jr. kapıdan içeri geldi ve Holland'ın "baştan beri dublörüyle lafladığı" anlaşıdı. 

Holland'ın şansına bu olay gerginliğinin geçmesini ve gerçek Downey Jr.'la "biraz daha sakin ve kendini toplamış" şekilde tanışmasını sağladı.

Holland gerçek Downey Jr.'la konuşurken, kendisinin Örümcek Adam'daki rolünü almasını sağladığına inandığı bir tavsiye verdiğini söyledi.

Beni bir kenara çekti ve 'O hissi hatırlıyorum. Bunu daha önce yaşadım ve son derece stresliydi. Akıştan zevk almaya bak ve bırak vücudun kontrolü alsın.' dedi.

Daha geçen gün yeni Örümcek Adam filminin sahnesinde oynuyordum ve bir kase mısır gevreği yemek zorundaydım. Fakat ben normal biri gibi bir kase mısır gevreğini yiyemiyordum. Fazlasıyla kendi zihnimle meşguldüm. Ardından yönetmen, Jon (Watts) 'Ne yapıyorsun?' dedi.

Ben de 'Kusura bakmayın, çok fazla düşünüyorum aslında bedenimle hareket etmem lazım' dedim. Yani bu iyi bir tavsiyeydi. Bu küçük tavsiyenin nihayetinde Örümcek Adam işini almamı sağladığını düşünüyorum.

 


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Umut Can Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU