Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e "19 Mayıs" daveti

Cumhurbaşkanı 19 Mayıs'ta Samsun'da yapılacak törenlere CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i davet etti, Kılıçdaroğlu daveti kabul etti, Akşener bugün yanıt verecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i Samsun'da yapılacak 100. yıl kutlamalarına davet etti. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Kılıçdaroğlu'nun Samsun'da düzenlenecek resmi törenlere katılacağını söyledi. Özkan, Cumhurbaşkanlığı'nca, 19 Mayıs 2019'da Samsun'da yapılacak 100. yıl kutlama törenine Kılıçdaroğlu'nun davet edildiğini bilgisini doğruladı ve Kılıçdaroğlu'nun daveti kabul ettiğini belirterek CHP olarak resmi törenlerde yer alacaklarını ifade etti.

Akşener bugün yanıt verecek

İYİ Parti'den ise dün öğleden sonra ulaşan davete henüz yanıt verilmedi. Genel Başkan Meral Akşener, daveti öncelikle Başkanlık Divanı üyeleri ile istişare edecek. Başkanlık Divanı'nı bugün toplaması beklenen Akşener Cumhurbaşkanlığı'nın davetine yanıtını bu görüşmeden sonra verecek. 



Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU