ABD'de yanlış adrese kargo vakası: Bir kadın babasının küllerini arıyor

Küllerin çalındığını düşünen June Kim: Atıldığını düşünmek bile istemiyorum

Külleri bulmak için dağıtılan el ilanında vazoyu bulan veya konu hakkında bilgi verenlere ödül vaat ediliyor (Twitter / @KCTomDempsey)

ABD'nin Virginia eyaletinde yaşayan June Kim, cenaze evinin paketi yanlış adrese göndermesinin ardından babasının küllerini arıyor.

Paketin çalındığını düşünen Kim, şöyle konuştu:

Bir kişinin bunu yapabilmesi mide bulandırıcı. Kavanozu açınca içinde ne olduğunu anlarsın. İçinde insan kalıntıları olan bir kavanoz olduğu çok açık. Kim onu geri vermeye çalışmaz ya da en azından bulunabileceği bir yere koymaz? Küllerin atıldığını düşünmek bile istemiyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kim, Seung Take Kim adlı babasının geçen aralıkta 58 yaşında kalp krizinden hayatını kaybettiğini, cenaze işlemlerinin Teksas eyaletinde yapıldığını ve küllerin bulunduğu vazonun kendisine gönderilmesini istediğini söyledi.

WUSA 9'ın haberine göre, haftalarca bekledikten sonra paketin gelmemesiyle endişelenen Kim, cenaze evini aradı:

Nakliye bilgilerini kontrol ettiklerinde paketin teslim edildiğini fark ettiler. Kendi başımıza biraz araştırma yaptık ve cenaze evinin kargoyu yanlış adrese gönderdiğini tespit ettik. Bizim verdiğimiz adres bu değildi.

Kim cenaze evine üzerinde önceki evinin adresi bulunan bir çek verdiğini ve sorunun buradan kaynaklandığını düşündüğünü belirtti.

Söz konusu adrese gidip eski komşularıyla görüşen talihsiz kadın, paketin binanın girişinde görüldüğünü ancak daha sonra ortadan kaybolduğunu öğrendi.

Külleri bulmak için el ilanları dağıtan Kim "Sevdiğin birini kaybetmek çok zor…. Sevdiklerin için ölümde bile elinizden gelenin en iyisini yapmak istersiniz. Bilinmeyen bir yerlerde babamın bir parçasının olması bu durumu zorlaştırıyor" dedi.

 

Independent Türkçe, WUSA 9, NBC4 Washington

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU