Örümcek-Adam 3'ün resmi ismi tam olarak ne anlama geliyor?

Marvel'ın merakla beklenen yeni Örümcek-Adam filminin resmi ismi nihayet açıklandı

Filmin yıldızları daha önce filmin sahte afişlerini paylaşarak hayranlarını trollemişti (Marvel)

Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen üçüncü Örümcek-Adam filminin ismi "Spider-Man: No Way Home" (Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok) olarak açıklandı ve filme böyle bir isim verilmesinin muhtemelen ilk bakışta kolayca fark edilemeyecek bir anlamı var.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel ve Sony bugüne kadar filme dair detayları sır gibi saklasa da ilk iki filmin isminde geçen ev teması üçüncü filmin de benzer bir temayla şekilleneceğine işaret ediyordu. Nitekim filmin yıldızlarının sosyal medya hesaplarından paylaştıkları sahte afişler de bunu ima ediyordu. 

Tom Holland, setten bir fotoğrafla birlikte "Spider-Man: Phone Home" (Örümcek-Adam: Evi Ara) ismini tercih ederken, Jacob Batalon "Spider-Man: Home Wrecker" (Örümcek-Adam: Yuva Yıkan) isminin geçtiği bir afiş paylaşmıştı. Öte yandan Zendaya "Spider-Man: Homeslice" (Örümcek-Adam: Mahalle Arkadaşı) isminin yer aldığı afişi paylaşmıştı. 

Screen Rant'in haberine göre oyuncular, hayranları yaratıcı biçimde trollese de kısa süre sonra filmin resmi ismi de açıklandı. Tom Holland'ın Marvel evrenindeki 6. filmi olacak Örümcek-Adam 3'ün resmi ismi "Spider-Man: No Way Home" olacak. 

Bu isim muhtemelen adaletten kaçan Peter Parker'ın filmdeki mevcut durumuna bir atıf içeriyor. Örümcek-Adam: Evden Uzakta (Spider-Man: Far From Home), kahramanın kimliğinin ifşa olmasıyla sona ermişti ve daha da kötüsü hem Mysterio'nun öldürülmesi hem de Avrupa'da gerçekleşen bir dizi saldırıyla suçlanmıştı. 

 

 

Dolayısıyla Örümcek-Adam aranan biri olarak muhtemelen aylardır kaçıyor ve setten paylaşılan fotoğraflar Peter'ın nereye düştüğünü gösteriyor olabilir. Bununla birlikte daha önce filmin çoklu bir evren yapısına sahip olacağına dair haberler eğer doğruysa çoklu evrende kaybolan Örümcek-Adam'ı eve nasıl döneceğini bulmaya çalışırken izlemek de olası görünüyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU