ABD'de bir ev sahibi, kiracılarını kaçırıp karla kaplı mezarlığa bıraktı

Ev sahibi Shawn Douglas'ın iki kişiden yardım aldığı belirtildi

Ev sahibi Shawn Douglas, daha önce saldırıdan koruma tedbirini ihlal etmeye kadar bazı suçlardan tutuklanmıştı (Albany Belediyesi Islah Tesisi)

ABD'nin New York eyaletine bağlı Albany şehrinde Shawn Douglas, pazar günü iki kiracısını bağlayıp, kafalarına yastık kılıfı geçirip silah zoruyla kaçırmakla suçlanıyor.

Söz konusu bölgede Kovid-19 kuralları gereğince ev sahipleri, kiracıları mayıs ayına kadar evden çıkartamıyor. Yetkililer, 48 yaşındaki Douglas'ın bu yüzden çok sinirli olduğuna işaret etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Polis kayıtlarına göre olay, pazar günü 01.00'le 08.00 arasında gerçekleşti. 2006'dan beri söz konusu evin sahibi olan Douglas, o sırada uyuyan 21 yaşındaki kadın ve 32 yaşındaki erkek kiracısına saldırdı ve ardından hem kabloyla hem de bantla bağladı. Douglas'a iki kişinin daha yardım ettiği belirtilirken adları açıklanmayan kiracılardan erkek olan, yumruklandığını ve tekmelendiğini söyledi.

Polis ekipleri, Douglas'ın söz konusu iki kişinin de yardımıyla kurbanları önce bir motele götürdüğünü ve daha sonra Albany'den 56 kilometre uzaktaki karla kaplı bir mezarlığa bıraktığını bildirdi.

Times Union'da yer alan habere göre kiracılar, kadının kendini çözmeyi başarıp yakındaki bir evden yardım istemesiyle kurtuldu.

Polis raporunda, Douglas'ın kiracıları bağlayıp kış mevsiminde dışarıda bırakıp terk ederek "ciddi fiziksel yaralanma riskine yol açtığına" işaret edildi.

Adam kaçırmakla suçlanan Douglas, pazartesi günü tutuklandı ve kefaleti 50 bin dolar (yaklaşık 355 bin TL) olarak belirlendi. Diğer iki şüpheliye dair bir bilgiyse henüz yok.

 

Independent Türkçe, Times Union

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU