Netflix'in yeni dizisi The Irregulars'ın kötü adamları Sherlock ve Dr. Watson olacak

Sherlock Holmes ve Doktor Watson, Netflix'in yeni dizisinde bu sefer farklı bir biçimde yer alacak

BBC'de yayımlanan Sherlock dizisinde Sherlock Holmes ve Dr. Watson karakterlerini sırasıyla Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman canlandırmıştı (Hartswood Films)

Dijital yayın platformu Netflix'in yeni dizisi The Irregulars'ın yayımlanan yeni fragmanı popüler kültürün en ünlü ikililerinden Sherlock Holmes ve Doktor Watson'ın kötü adamlar olarak görüleceğine işaret ediyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sherlock hayranlarının merakla beklediği yeni dizi esasen Baker Sokağı'nın kuralsızlarına odaklanacak. Arthur Conan Doyle'un kitaplarındaki bir grup sokak çocuğu Watson ve Holmes'e Londra'da sokak sokak ne olup bittiğini öğrenmelerinde ve gizem çözmede yardım ediyordu. The Irregulars ise bu fikri bir adım ileri götürerek olayları değiştiriyor ve sokak çocukları hikayenin odak noktası haline geliyor.

Screen Rant'in haberine göre karanlık ve gizemli bir drama olarak tanımlanan uyarlama uğursuz Doktor Watson (Royce Pierreson) ve onun anlaşılmaz ortağı Sherlock Holmes (Henry Lloyd-Hughes) için suçları çözmeye yönlendirilen bir grup problemli sokak çocuğunun hikayesini anlatıyor. Hikaye boyunca suçlar doğaüstü bir niteliğe bürünüyor ve görünüşe göre karanlık bir güç uyanıyor. Bu, grubun kendilerinden daha büyük güçleri alt etmek için bir araya gelmeye zorluyor.

Netflix, 26 Mart'ta yayımlanmaya başlayacak The Irregulars'ın fragmanını yayımladı. Diziye kısa bir bakış sunan fragman, The Irregulars'ın kaygı verici bir anlatımla Sherlock Holmes hikayelerinin karanlık bir uyarlaması olduğuna işaret ediyor. 

 

 

Dizinin yaratıcısı Tom Bidwell, projeye dair daha önce verdiği röportajda bütün vakaları sokak çocuklarının çözdüğü ama tüm övgüyü Holmes'ün aldığı bir anlatı tasarladığını söylemişti. 

Kısa süre önce farklı bir Sherlock Holmes anlatısı sunan Enola Holmes de Sherlock karakterini geri plana atarak onun küçük kız kardeşi Enola'nın maceralarını ekranlara getirmişti. Millie Bobby Brown'ın başrolde yer aldığı film önemli bir izlenme başarısı elde etmişti.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU