Daniel Radcliffe neden tuhaf kariyer tercihleri yaptığını açıkladı

Ünlü oyuncu, "Aslında bunun inanılmaz derecede özgürleştirici olduğunu fark ettim" dedi

Daniel Radcliffe'in başrolünde yer aldığı ve 2001'de başlayan seri kısa süre önce 20. yılını kutladı (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Daniel Radcliffe, kariyerinin erken aşamasında Harry Potter filmlerinin elde ettiği başarı sayesinde oyunculuk kariyerinin geri kalanında yaratıcı anlamda risk alabildiğini söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Büyücülük Evreni'nde geçen maceralar etrafında şekillenen seriye ismini veren karakteri canlandıran oyuncu, filmlerin başarısının kendisine sağladığı finansal güvencenin ilgisini çeken filmleri takip etmesine olanak tanıdığını belirtti.

NME'nin haberine göre Radcliffe verdiği yeni röportajda şu ifadeleri kullandı:

Gerçekten ortaya koyabileceğin en büyük şeyi erken yaşta yapmanın inanılmaz derecede özgürleştirici olduğunu fark ettim. Finansal başarı hanesine tik atıyorsun. Böylece sizi mutlu edecek şeyler yapabilirsiniz. Bütün yönetmenler, 'Onu sadece Harry Potter olarak görebiliyorum' diye düşünüyordu. En azından 'Gerçekten tuhaf bir şey yapıp yapmayacağını merak ediyorum' diyen biri vardı ve yaptım.

 

 

Radcliffe, 2016 yapımı Swiss Army Man filminde bir cesedi ve 2019 yapımı Silahlar Fora (Guns Akimbo) filminde elleri silahlarla bağlı bir bilgisayar programcısını canlandırmıştı.

 

Independent Türkçe, NME

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU