Erol Bulut: Fenerbahçe'yi kimse tehdit edemez

Bulut Göztepe maçı öncesinde, yayıncı kuruluş ile ilgili sıkıntıları olduğunu kaydederek, “Biz adımımızı attık. Ancak yayıncı kuruluş beklediğimiz adımları atmadı. Fenerbahçe'yi kimse tehdit edemez” dedi.

Fotoğraf: AA

Fenerbahçe ile Beinsports arasındaki gerilim sürüyor.

Bu kez sarı lacivertli takımın teknik direktörü Erol Bulut, yayıncı kuruluşa tepki gösterdi.

Bulut Göztepe maçı öncesinde, “Maçla ilgili yorum yapmak isterdim. Yayıncı kuruluş ile ilgili sıkıntılarımız vardı. Biz adımımızı attık. Ancak yayıncı kuruluş beklediğimiz adımları atmadı. Fenerbahçe'yi kimse tehdit edemez. Maalesef bu duruma geldik” dedi.

Ne olmuştu?

Fenerbahçe'nin deplasmanda Karagümrük'ü 2-1'lik skorla mağlup ettiği maçın ardından yayıncı kuruluş spikerlerinden Güntekin Onay maç yorumu sırasında Kemal Ademi'nin skor 0-0'ken kaçırdığı golü eleştirmiş ve kötü bir vuruş yaptığını, karşı karşıya kalecinin üstüne vurduğunu söylemişti.

Hafta içi Digitürk'ün spordan sorumlu Grup Başkanı Rashed Al-Marri ise sarı lacivertlilerin son dönemde yayıncı kuruluş ile yaşadığı problemlerle ilgili olarak verdiği söyleşide şu ifadeleri kullanmıştı:

Kimse şirketimizden birinin kovulmasını isteyemez. Tehdit ettiğiniz boykot kampanyası sizi sıkıntıya düşürür, parayı kesersek size gelecek para azalmış olur.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU