Kedi Kadın rolündeki Michelle Pfeiffer'ın kamera arkası görüntüsü 30 sene sonra viral oldu

Pfeiffer, Kedi Kadın karakterinin popüler hale gelmesinde önemli bir rol oynamıştı

Pfeiffer kısa süre önce Kuzuların Sessizliği'nden teklifi filmin şeytani senaryosu yüzünden reddettiğini açıklamıştı (Warner Bros)

Kara Şövalye’nin kendisi de dahil olmak üzere, Batman’in dünyasındaki tüm karakterler hep yeniden yorumlanmaya ve farklı biçimlerde hayranların karşısına çıkmaya yatkın popüler figürler. Bunlar arasında DC Comics’in sayfalarında ilk kez 1940’ta görülen Kedi Kadın da yer alıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkonik karakter yıllar içinde sayısız farklı isim tarafından canlandırılsa da 1992 yapımı Batman Dönüyor (Batman Returns) filminde Michelle Pfeiffer’ın ortaya koyduğu performansın yanına kimse yaklaşamadı. 

Karakteri bugüne kadar Julie Newmar, Lee Meriwether ve Eartha Kitt 1960’lardaki televizyon uyarlamasında canlandırmıştı. Beyaz perdedeyse Michelle Pfeiffer’ın yanı sıra 2004 yapımı Kedi Kadın (Catwoman) filminde Halle Berry, 2012 yapımı Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises) filmindeyse Anne Hathaway rolü üstlenmişti. 

We Got This Covered'ın haberine göre Pfeiffer’ın 1992’de ortaya koyduğu performansın kamera arkası görüntüleri bu hafta sosyal medyada yeniden gündem oldu. Pfeiffer’ın kırbacıyla vitrin mankenlerinin kafasını uçurduğunun görüldüğü videonun ardından Batman hayranlarının bir kısmı Pfeiffer’ın rolü yeniden üstlenmesini önerdi. 

 

 

 

Bahsi geçen filmin yönetmen koltuğunda Tim Burton oturuyordu ve Batman'i Michael Keaton canlandırmıştı.

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU