Selda Bağcan: 3 defa hapse girdim, her girişte çıplak arandım

AK Parti'li Zengin'in "çıplak arama" iddialarıyla ilgili açıklamalarına tepki gösteren Bağcan, "Şarkılarımdan dolayı üç defa hapse girdim. Ve ben her girişte çıplak arandım" dedi

Fotoğraf: Twitter

Sanatçı Selda Bağcan, son günlerde tartışma konusu olan cezaevlerinde "çıplak arama" iddialarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Bağcan paylaşımında, kendisinin 3 defa cezaevine girdiğini ve her seferinde çıplak arandığını söyledi.

Bağcan şunları kaydetti:

Şarkılarımdan dolayı üç defa hapse girdim. Aynı şarkılar şimdi dünyada meşhur oldu. Ve ben her girişte çıplak arandım. Anlamak istemeyenlere duyurulur!

Ne olmuştu?

Geçen aralık ayında HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu bütçe görüşmelerinde, cezaevlerinde çıplak arama yapıldığı iddiasını gündeme getirmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gergerlioğlu'nun söz konusu iddiayı dile getirmesinin ardından birçok kullanıcı "çıplak arama" uygulamasına maruz kaldığını iddia etmişti. 

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin de EuroNews kanalına verdiği röportajda “Gergerlioğlu kadar ben Meclis’i terörize eden başka bir milletvekili görmedim” diyerek iddialarını yalanlamıştı. 

Geçen hafta Meclis'te düzenlnen "Gara operasyonu" oturumunda söz konusu iddiaların gündeme tekrar gelmesi sonrası AK Parti Milletvekili Özlem Zengin “Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez” ifadelerini kullanmıştı.
 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU