Kovid-19'da satış yapmak isteyen işletme restoranı arabalara getirdi

Restoran zinciri koronavirüs kısıtlamalarına ilginç bir çözüm buldu

İşletmenin uygulaması epey talep gördü (AFP)

Malezya'da bir restoran zinciri, Kovid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamalara rağmen satış yapabilmek için farklı bir çözüm buldu.

Padi House adlı işletme otoparkına gelen müşterilerin araçlarına garsonlarını göndererek sipariş alıyor ve restoran mutfağında hazırladığı yemekleri müşterilerin araçlarında servis ediyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ülkede koronavirüs vaka sayısı ocakta yeniden fırlamış, yetkililer başta kapalı mekanlarda yeme ve içme olmak üzere kamusal alandaki etkinliklerin çoğunu yasaklamıştı.

Başkent Kuala Lumpur'un dışında kalan Cyberjaya kentinde yer alan restoran zinciri, yerel lezzetlerle batı mutfağının sentezinden oluşan bir menü sunuyor.

İşletmenin sosyal medya pazarlama müdür Chong Kar Yan "Müşterilere yemekleri sanki restorandalarmış gibi düzgün şekilde servis ediyoruz" dedi.

Restoranlarının yanındaki otoparkı kullanan işletmenin uygulaması talep görünce, restoran bir ikinci noktada daha araca servis yapmaya başladı.

Müşterilerden Narinderjit Singh "Restorana kıyasla arabada yemek yemek çok daha güvenli geliyor çünkü aracımızı dezenfekte ediyoruz"    dedi.

"Evden çalışıyorum dolayısıyla gün boyu evdeyim" diyen Singh "Bu bana dışarı çıkma fırsatı sunuyor" ifadelerini kullandı.

Ülkede günde yaklaşık 3 bine yakın vaka tespit ediliyor.

 

 

Independent Türkçe, France 24

DAHA FAZLA HABER OKU