WandaVision'ın yıldızı dizinin "destansı ve inanılmaz derecede üzücü" finali hakkında ipucu verdi

Finalin 5 Mart'ta Disney Plus'ta yayımlanması planlanıyor

WandaVision yayımlanmaya başladığı günden bu yana hem eleştirmenlerden hem de Marvel hayranlarından olumlu yorumlar aldı (Disney+/Marvel)

WandaVision'ın yıldızı Teyonah Parris, dizinin “destansı ve inanılmaz derecede üzücü” sonu hakkında ipucu verdi.

Elizabeth Olsen ve Paul Bettany'nin sırasıyla süper kahramanlar Wanda Maximoff (nam-ı diğer Scarlet Witch) ve Vision olarak rol aldığı Marvel'ın ilk televizyon dizisi WandaWision, ocakta yayımlanmasından bu yana hem hayranlar hem de eleştirmenler arasında popüler oldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizi bugün (19 Şubat) sondan üçüncü bölümünü yayımlarken, hayranlar iki hafta içinde (5 Mart) Disney Plus'ta yayımlanacak finali bekliyor.

Monica Rambeau karakterini canlandıran Parris, izleyicilerin neler bekleyebileceğine dair ipucu verdi.

The Hollywood Reporter'a konuşan oyuncu ayrıntı vermemek konusunda ağzını sıkı tuttu fakat dizinin finalini ilk okuduğunda düşündüklerini yayın kuruluşuna anlattı.

Oyuncu, "Destansı ve inanılmaz derecede üzücü. Yani, dizinin tamamı benim için inanılmaz derecede üzücü ama bu kelimeleri bir arada kullanıyorum” ifadelerini kullandı.

İzleyiciler sezonun büyük bölümünde karakterlerin değişen gerçekliğinin doğası konusunda karanlıkta bırakılmıştı. Yaygın kanı bunu Wanda'nın, Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nda (Avengers: Infinity War) Vision'ın ölümü karşısında duyduğu üzüntü nedeniyle yarattığı yönündeydi.

Dizinin öncülünden ve Wanda'nın motivasyonlarından bahseden Parris, "Monica, Wanda'yı görüp yas tuttuğunu anladığında, ikilinin paralel deneyimlerini ve her ikisinin de sevdiklerinin yasını tuttuğunu fark ediyor. Bu yüzden Monica'nın (kederiyle) elinden gelen en iyi şekilde başa çıktığını düşünüyorum" dedi.

Bunun en etkili ve en iyileştirici yol olduğunu söylemiyorum ama sanki Wanda'ya yardım ederek kendi kederini kabullenmeye çalıştığını hissediyorum.

WandaVision'un son iki bölümü sırasıyla 26 Şubat ve 5 Mart'ta, Disney Plus'ta yayımlanacak.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU