Trans olduğunu açıklayan eski Amerikan güreşçisi karısıyla ilişkilerine dair konuştu

Tuft, trans olduğunu açıkladığında yolculuğunda her şeye dair içten olacağına söz verdiğini söylemişti

Tuft trans olduğunu açıkladığında, "Gabbi sonunda özgür kaldı ve kendi dünyasına hükmetmeye hazır" ifadelerini kullanmıştı (Instagram/Gabbi Tuft)

Yakın zamanda cinsiyet değiştirdiğini açıklayan eski WWE güreşçisi Gabbi Tuft, Sevgililer Günü'nü 18 yıllık eşi Priscilla Victoria'yla kutlarken eşiyle birlikte ilişkilerine dair bir dizi açıklamada bulundu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daily Mail'in haberine göre 42 yaşındaki eski sporcu ve 39 yaşındaki eşi "seksin durakladığını" ancak "aşklarının büyüdüğünü" ve "şu ana kadar olduğundan daha açık ve dürüst" olduklarını söyledi. 

Priscilla Victoria podcast programında şu ifadeleri kullandı:

Enerji değişti, bu o kadar kesin ki inkar edilemez. Bir kadınla sevişme fikri bana göre değil. Onu ne kadar sevdiğimi tarif edecek bir kelime yok ve bu tatlı kişinin erkek mi kadın mı olduğu umrumda değil çünkü ruh çift cinsiyetlidir. Bir şeylerin değişeceğini biliyoruz, nasıl değişeceklerini bilmiyoruz, fakat hayatta birbirimize sıkı sıkıya bağlı olduğumuzu biliyoruz. Bu evlilik gibi görünse de görünmese de harika. Oda arkadaşları ya da komşu gibi görünüp görünmediğimizi bilmiyoruz.

Erkeklerle çıkmaya ilgi duymadığını belirten Gabbi'yse şu ifadeleri kullandı:

Aklımda buna dair en ufak bir şey yok. Aklımda diğer erkeklere dair herhangi bir şey yok.

Gabbi Tuft trans olduğunu şu ifadelerle açıklamıştı:

Sevgi dolu eşim, ailem ve en yakın arkadaşlarım beni olduğum gibi kabul etti. Onlara sonsuza kadar minnettarım. Yol boyunca desteğiniz, tahmin edeceğinizden çok daha fazlasını ifade ediyor.

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU