Galaksinin Korucuyuları’nın Drax’i, The Walking Dead’de bir zombiyi bedavaya oynamak istediğini ama reddedildiğini açıkladı

"Ben bir zombi hayranıyım"

Dave Bautista, Army of the Dead için The Suicide Squad: İntihar Timi’nde oynama teklifini geri çevirdiğini açıklamıştı (AMC / Marvel)

Galaksinin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy) ekibinden Drax'i canlandıran ünlü oyuncu Dave Bautista, zombi hayranı çıktı. Bautista, popüler zombi dizisi The Walking Dead'deki (TWD) korkutucu ölülerden birini ücretsiz oynamayı teklif ettiğini ancak cüssesi nedeniyle reddedildiğini açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bautista, yönetmen Zack Synder'ın merakla beklenen ve 2021'de dijital yayın platformu Netflix'te yayımlanması planlanan zombi filmi Army of the Dead'in başrolünde. Eski Amerikan güreşçisi, söz konusu yapımdaki rolü hakkında konuştuğu Empire'a bir itirafta bulundu. Screen Rant'in aktardığına göre, Bautista şu ifadeleri kullandı:

Ben bir zombi hayranıyım. Yıllarca TWD'de oynamaya çalıştım. Gelip bedavaya bir zombiyi canlandıracağımı söyledim. Ama bana 'Çok büyüksün' dediler.

Bautista'nın canlandırdığı dev bir zombinin pek çok kişiyi güldürme ihtimali var. Fakat TWD'deki zombiler genellikle Bautista'dan daha küçük ve ince. Zira söz konusu yaratıkların ölüp tekrar dirilen çürümüş cesetler olduğu düşünüldüğünde bu durum şaşırtıcı değil.

Bu yüzden dev bir cesedin ortalıkta dolaşması inandırıcı olmayabilir.

Synder'ın ikinci zombi filmi Army of the Dead ise zombi kıyametinin ardından terk edilmiş bir kumarhaneyi yağlamaya çalışan bir grup paralı askere odaklanıyor. Netflix, aynı evrende geçen bir prequel (orijinal yapımdaki olayların geçmişini anlatan film ya da dizi -ed.n) filmi ve bir anime dizisi de yapmak istiyor.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, CBR

DAHA FAZLA HABER OKU